Κατάληψη στο Δημαρχείο του ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, o οποίος βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα εξαιτίας της αντίδρασής του στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, αποφάσισε να κάνει κατάληψη στο ίδιο του το Δημαρχείο.

Κατάληψη στο Δημαρχείο του ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Σε μια συμβολική όπως τη χαρακτήρισε κίνηση προχώρησε ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, κάνοντας κατάληψη στο Δημαρχείο του.

Σκοπός του είναι να εκφράσει τη διαμαρτυρία του ενάντια στην Κυβέρνηση για τα μέτρα λιτότητας, μια κυβέρνηση που όμως τον στήριξε προκειμένου να εκλεγεί δήμαρχος.

Η στενή συνεργάτιδα του δημάρχου και μέλος του ΔΣ, Ευτυχία Παπαλουκά έγραψε στο facebook: "Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου της Νέας Φιλαδέλφειας από τους εργαζόμενους του Δήμου μας, μαζί τους η Δημοτική Αρχή, συλλογικότητες και πολίτες. Αντίσταση και ενωτικός αγώνας κόντρα στην σημερινή συγκυβέρνηση και την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει, έχοντας πάρει την σκυτάλη από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, ισοπεδώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη φτωχοποιημένη κι εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξανά κόντρα ο -αποδυναμωμένος- Δήμαρχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK