Κι άλλος πιτσιρικάς (πιθανότατα) στη διάθεση του Μοράις

Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος επέστρεψε στην Ελλάδα, βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ και γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να διακοπεί ο δανεισμός του στη σέρβικη Γιαβόρ Μάτις.

Κι άλλος πιτσιρικάς (πιθανότατα) στη διάθεση του Μοράις

Στην ΑΕΚ προχωράει το θέμα της επιστροφής του νεαρού επιθετικού Ανδρέα Βλαχομήτρου. Ο 19χρονος Βλαχομήτρος παραχωρήθηκε ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στη σέρβικη Γιαβόρ Μάτις. Το γεγονός ότι δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι η αιτία που οι «κιτρινόμαυροι» επισπεύδουν την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί από τον Γενάρη αντί για το καλοκαίρι του 2017 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Πιθανότατα η επιστροφή του Βλαχομήτρου να εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης επιθυμίας του κλαμπ για ανάδειξη κάποιων νεαρών παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Για την ώρα πάντως τα δεδομένα της ιστορίας μένουν στο ότι ο Βλαχομήτρος επέστρεψε στην Αθήνα και την Παρασκευή πέρασε από τα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για να λυθεί το διαδικαστικό και να μπορέσει να τερματιστεί το συντομότερο δυνατό ο δανεισμός στη Γιαβόρ. Από εκεί και πέρα θα γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί η ΑΕΚ τον ποδοσφαιριστή. Αν δηλαδή τον κρατήσει, ή αν επιλέξει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό σε μια ομάδα που θα παίξει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαχομήτρος είναι αριστεροπόδαρος επιθετικός, μπορεί να παίξει και στο φτερό, έχει ύψος 1,77 και το επαγγελματικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την «Ένωση» εκπνέει το καλοκαίρι του 2019. Ντεμπούτο με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ έκανε σε… ερασιτεχνικό αγώνα όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα είχε παίξει για πρώτη φορά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που βρήκε την ομάδα στην ερασιτεχνική κατηγορία, κόντρα στον Πανναξιακό. Μάλιστα μαζί με την πρώτη συμμετοχή βρήκε και το πρώτο του γκολ τον Μάιο του 2014…

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK