Κιτρινόμαυρη… Μαδέιρα!

Το στοιχείο της ΑΕΚ ήταν αρκετά έντονο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σουηδία στη Μαδέιρα, μέσω παλιών και νυν γνωστών και φίλων της "Ένωσης".

Sweden players celebrate their side's 3rd goal during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Sweden players celebrate their side's 3rd goal during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Στο Πορτογαλία-Σουηδία το "κιτρινόμαυρο" στοιχείο της ΑΕΚ ήταν αρκετά έντονο, πέραν από την 90λεπτη συμμετοχή του Γιάκομπ Γιόχανσον στο ματς.

Η σχέση της "Ένωσης" με τους αγωνιζόμενους και τους παρόντες δεν περιορίζεται μόνο στη συμμετοχή του "Γιόχα", αφού συμμετείχαν στο ματς και ο πρώην "κιτρινόμαυρος" Μπρούνο Άλβες που πέρασε από την ομάδα τη σεζόν 2004-05.

Επίσης με τους Σουηδούς έπαιζε ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της "Ένωσης" τον περασμένο Γενάρη, Ισαάκ Τελίν, που πέρασε από το ρεπορτάζ ως ένα από τα ονόματα που εξέτασε ο Μαϊστόροβιτς για τη θέση του φορ πριν τη συμφωνία για τον δανεισμό του Αραούχο.

Τέλος, η σχέση της ΑΕΚ με τους παρόντες στο ματς ολοκληρώνεται με την παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης Φερνάντο Σάντος ο οποίος πέρασε δύο φορές από τον πάγκο της "Ένωσης" και σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει ότι παραμένει φίλος της και την παρακολουθεί.

AP Photo/Armando Franca

ΑΚ. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK