"Κλωναρίδη, πάρε το πρωτάθλημα..."

Έπειτα από το 4-0 της πρώτης "μάχης" της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ουδείς "ασχολήθηκε" με τη ρεβάνς και το κλίμα μόνο "πολεμικό" δεν ήταν. Στ' αποδυτήρια, μάλιστα, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντάλλαξαν ευχές. Και τι ευχές; Πρωταθληματικές!

"Κλωναρίδη, πάρε το πρωτάθλημα..."

Σ' ένα ματς που αγωνία είχε ο φίλαθλος κόσμος για τους Μασούντ, Μοράν και πώς θα αντιδράσει ο Παναιτωλικός στην αλλαγή προπονητή τα αποδυτήρια έβγαλαν περισσότερο παρασκήνιο σε σύγκριση με το παιχνίδι...

Ο κόσμος ήταν λίγος στη μεικτή ζώνη, όπως λίγος ήταν στις κερκίδες και τα δημοσιογραφικά. Είπαμε, το 4-0 της πρώτης αναμέτρησης δεν σήκωνε πολλά πολλά στο κρύο ΟΑΚΑ! " Να κάνουμε τη δουλειά μας να φύγουμε... " που λέει ο λόγος.

Και πάμε στο... ζουμί της υπόθεσης. Στα αποδυτήρια και των δύο ομάδων χαμόγελα. Στη μεν ΑΕΚ λογικό, διότι η ομάδα συνεχίζει με πανηγυρικό τρόπο την πορεία της σε τρεις διοργανώσεις, ενώ και στον δε Παναιτωλικό δεν τα έβαζαν... μαύρα.

Φάνηκε αυτό, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν όρεξη για κουβέντες...

Από τα κεντρικά πρόσωπα ο Μιχάλης Μπακάκης που πήγε μια βόλτα απ' τα αποδυτήρια της πρώην ομάδας του να χαιρετήσει παλιούς συμπαίκτες και δεν ήταν λίγοι αυτοί που του ευχήθηκαν το πρωτάθλημα στο τέλος της χρονιάς. Αυτά στα αποδυτήρια...

Εκτός αποδυτηρίων, την τιμητική του είχε ο Κλωναρίδης που βγαίνοντας με τον εκτός αποστολής Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι για να πάνε προς τ' αυτοκίνητά τους, γκρουπ παικτών του Παναιτωλικού και ειδικότερα ένας πρώην συμπαίκτης του "Κλώνα" από τα... πράσινα χρόνια τον χαιρέτησε και του ευχήθηκε να κατακτήσει το πρωτάθλημα: " Μακάρι να πάρετε το πρωτάθλημα στο τέλος... " είπε ο Μαρινάκης στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Θα αποδειχθεί γουρλής ο δεξιός οπισθοφύλακας; Έχουμε ακόμη καιρό για να φανεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK