Κορωνιός: "Αν συνεχίσει ο Σάκοτα θα πω αλήθειες που θα τον εκθέσουν"

Ο πρώην συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα, Άγγελος Κορωνιός, εξαπέλυσε επίθεση προς τον τεχνικό της ΑΕΚ, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο facebook, αποκαλύπτοντας πως αν συνεχίσει να τον διαβάλει θα πει αλήθειες που θα τον εκθέσουν στο πρόσωπο του πρόεδρου της "Ένωσης", Μάκη Αγγελόπουλο.

Κορωνιός: "Αν συνεχίσει ο Σάκοτα θα πω αλήθειες που θα τον εκθέσουν"
INTIME SPORTS

Ο τρόπος που αποχώρησε ο Άγγελος Κορωνιός από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως... επεισοδιακός. H ΚΑΕ είχε εκφράσει σ' όλους τους τόνους πως ήταν καθαρά απόφαση του παλαίμαχου άσου να αποτελέσει παρελθόν, όμως ο ίδιος είχε διαφορετική άποψη.

Μάλιστα, με μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook εξαπολύει επίθεση προς τον τεχνικό της "Ένωσης", Ντράγκαν Σάκοτα, τον οποίο προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει να τον διαβάλει θα αποκαλύψει λεπτομέρειες που θα τον εκθέσουν στα μάτια του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου", Μάκη Αγγελόπουλου.

"Επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να μιλάω πισώπλατα και με φήμες, καθώς η διαδρομή μου στο ελληνικό μπάσκετ είναι γνωστή και καθαρή, θα ήθελα να ζητήσω από τον κ. Σάκοτα να σταματήσει να διαδίδει αναλήθειες σχετικά με το πρόσωπό μου. Καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την ομάδα και όχι με εμένα που αποχώρησα και δεν έχω πει το παραμικρό από εκείνη την ημέρα. Εάν συνεχίσει να με διαβάλει, τότε να ξέρει θα μιλήσω ανοικτά, με επιχειρήματα και θα πω αλήθειες που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλου, αλλά και του κόσμου", ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε τη PHOTO:

Κορωνιός: "Αν συνεχίσει ο Σάκοτα θα πω αλήθειες που θα τον εκθέσουν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK