Ξέμεινε από αρχηγούς και έδωσε το περιβραχιόνιο στον... φλας η ΑΕΚ!

Ο αρχηγός Μάνταλος παροπλισμένος, ο αρχηγός Γιόχανσον επίσης. Ο Αντρέ Σιμόες χτυπήθηκε από την "κατάρα" που έχει το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ (ευτυχώς όχι σοβαρά όπως οι προηγούμενοι) και η Ένωση ξέμεινε από καπιτάνο. Ποιος πήρε το χρίσμα;

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΚΟΛ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI)
aek panigiriki EUROKINISSI

Έπειτα από την ανακοίνωση του τραυματισμού και του Αντρέ Σιμόες η ΑΕΚ εκτός του ότι... αποδεκατίστηκε στα χαφ από βασικούς ποδοσφαιριστές ξέμεινε και από αρχηγούς.

Πριν τον Πορτογάλο, η αρχή της... κατάρας του περιβραχιόνιου έγινε με τον Πέτρο Μάνταλο που τραυματίστηκε σοβαρά και παρέδωσε την αρχηγία στον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο διεθνής Σουηδός λίγες ημέρες αργότερα υπέστη τον ίδιο τραυματισμό με τον Μάνταλο και με τη σειρά του έδωσε την ηγεσία στον Σιμόες!

Μην τα αναλύουμε και πολύ, τραυματίστηκε και ο Σιμόες (ευτυχώς όχι σοβαρά όπως οι προαναφερθέντες) κι έτσι η ΑΕΚ έμεινε... ορφανή από καπιτάνο.

Στο ματς με τον Πλατανιά, όμως, είχαμε... βαφτίσια, αφού αρχηγός της Ένωσης χρίστηκε ένας εκ των πιο φορμαρισμένων παικτών της φέτος, ο Μιχάλης Μπακάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK