Με πτήση τσάρτερ στην Ξάνθη

Το γεγονός ότι ο αγώνας με την Skoda Ξάνθη το άλλο Σάββατο είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ. ανάγκασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ναυλώσουν πτήση τσάρτερ.

Με πτήση τσάρτερ στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Για τον φιλικό αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στην Ανκόνα απέναντι στην Ίντερ, η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε αυθημερόν με πτήση τσάρτερ που είχε ναυλωθεί. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε προκειμένου να μειωθεί η ταλαιπωρία της ομάδας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση των ανθρώπων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι να ταξιδεύει η αποστολή επί μονίμου βάσεως με ναυλωμένο αεροσκάφος.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Θράκη για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στην Skoda Ξάνθη με τον ίδιο τρόπο. Με πτήση τσάρτερ δηλαδή. Η συγκεκριμένη κίνηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο αγώνας με την ακριτική ομάδα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ, κάτι που μειώνει δραματικά τις πιθανότητες να προλάβει η αποστολή κάποια πτήση τόσο από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης όσο και από εκείνο της Καβάλας.

AK.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK