Μετράει ώρες ο Όουενς στην ΑΕΚ

Έτοιμη λύση έχουν στην ΑΕΚ για ν' αντικαταστήσουν τον Τζος Όουενς. Ο Αμερικάνος σέντερ δεν έχει "κολλήσει" με τους υπόλοιπους και αναμένονται εξελίξεις, αφού ο Ζντοβτς θέλει κάτι άλλο.

Μετράει ώρες ο Όουενς στην ΑΕΚ
Όουενς ΑΕΚ

Πριν από την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, η ΑΕΚ σκοπεύει ν' αλλάξει ξένο. Το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα για τον Τζος Όουενς και όλα δείχνουν... πρόωρο διαζύγιο.

Ο Αμερικάνος σέντερ ήρθε για να έχει συμπληρωματικό ρόλο δίπλα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, προσφέροντας σε ενέργεια και αθλητικότητα. Οι απρόσμενες εξελίξεις ωστόσο με τον Έλληνα ανέτρεψαν τα δεδομένα και επηρέασαν το ρόλο του Όουενς, ο οποίος δεν είναι το 5άρι που θα "τραβήξει" στο σκορ, ούτε ο σέντερ που θ' αποτελέσει σημείο αναφοράς στη ρακέτα.

Φάνηκε πολύ ακόμη και στον προημιτελικό κυπέλλου με τον Κόροιβο ότι δεν θα γίνει ποτέ βασικό γρανάζι στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Έδειχνε σαν να μην ακολουθεί τους άλλους.

Το Contra.gr έγραφε από τις 23/9 πως ο 28χρονος σέντερ είναι ο... εύκολος στόχος. Διότι ο Γιούρι Ζντοβτς δεν θέλει να ρισκάρει τη δουλειά του για έναν και μόνο παίκτη που του χαλάει τη μαγιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη αρχίσει το ξεψάχνισμα λιστών με Αμερικανούς που έχουν εμπειρία από την Ευρώπη και μάλιστα πως έχει εντοπιστεί παίκτης για να έρθει άμεσα και να μην χαθεί αλλαγή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το γεγονός δε πως διέρρευσε ενδιαφέρον από ομάδες για τον Όουενς μόνο τυχαίο δεν είναι...

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK