Μπαρμπόσα: "Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ"!

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα αποχαιρέτησε τους φίλους της ΑΕΚ μέσα απ' τον λογαριασμό του στο Instagram, ευχαριστώντας τους για την στήριξη και την αγάπη τα τελευταία δύο χρόνια.

Μπαρμπόσα: "Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ"!
Μπαρμπόσα-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Βασλ απ' την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος άσος θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση ύστερα από δύο χρόνια, με τους "κιτρινόμαυρους" να καρπώνονται περίπου 700.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο 29χρονος άσος επέλεξε να αποχαιρετήσει τους φίλους της ΑΕΚ μέσα απ' τον λογαριασμό του στο Instagram, ευχαριστώντας τους για την στήριξη και την αγάπη τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, συνδύασε το μήνυμα με μία φωτογραφία απ' το δείπνο που παρέθεσε στους συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο το βράδυ της Δευτέρας (22/08).

"Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο. Φεύγω με την καρδιά μου γεμάτη, ευτυχισμένος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας, που μοιράστηκα όλες τις στιγμές, καλές και κακές, αλλά πάντα ενωμένοι. Ευτυχισμένος που με κάνατε να νιώθω μοναδικός, που μου φερθήκατε πάντα με στοργή και που μου επιτρέψατε να γίνω μέλος της οικογένειά σας.

Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!!!!", ήταν το σχόλιό του.

Δείτε την ανάρτηση:

Μπαρμπόσα: "Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK