Ο Αραούχο βγήκε MVP, θα μείνει όμως στην ΑΕΚ;

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε δυο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ψηφίστηκε MVP του ντέρμπι, όμως δημοσιογράφος από την Ισπανία λίγα λεπτά αργότερα έριξε... βόμβα για το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού!

26/02/2018 Atromitos Vs AEK for Superleague season 2017-18, in Peristeri Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
26/02/2018 Atromitos Vs AEK for Superleague season 2017-18, in Peristeri Stadium in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography EUROKINISSI

Η νίκη της ΑΕΚ με 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να την έχρισε από τώρα πρωταθλήτρια Ελλάδας, αφού αν δεν αλλάξει κάτι στο δικαστικό κομμάτι, η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ θα... αυξηθεί.

Έτσι, οι συζητήσεις για το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου έχουν ήδη μπει στο τραπέζι, με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να κάνει την αρχή ανανεώνοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ένας από τους παίκτες που θα απασχολήσει αρκετά το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ είναι και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ κόντρα στους "πράσινους" και ψηφίστηκε MVP. Ο Αργεντινός έχει έρθει στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Λας Πάλμας, όμως σε αντίθεση με τον Μάρκο Λιβάγια, δεν έχει κάποια ρήτρα απόκτησης το καλοκαίρι.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι Ισπανοί εκμεταλλευόμενοι την καλή σεζόν του Αραούχο, θα προσπαθήσουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ειδικότερα αν υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία, οπότε θα χρειαστούν... ρευστό.

Ο Αραούχο έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ, όμως σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, η υπόθεση εμπλέκεται πολύ! Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Λίτο Χιμένεθ πέταξε... βόμβα.

"Ο καλύτερος απόψε. MVP με δυο γκολ. Ήδη έχει στα χέρια του τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις για τη συνέχεια. Χωρίς να υπολογίζουμε την επιστροφή του στην ΑΕΚ και την Λας Πάλμας". Τι θέλει να πει ο... Ισπανός ποιητής;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήδη ο εκπρόσωπος του Αραούχο ετοιμάζει την επόμενη μέρα...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK