Ο Γιόχανσον δεν είναι... Μάνταλος

Παράπονο η απλή παρατήρηση; Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δήλωσε πως μετά τον τραυματισμό του δεν υπήρξε καμία κουβέντα με την ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Γιάκομπ Γιόχανσον και Πέτρος Μάνταλος στάθηκαν άτυχοι τη φετινή περίοδο. Υπέστησαν ρήξη χιαστού και δύσκολα θα προλάβουν έστω και ένα παιχνίδι μέχρι τη λήξη της σεζόν. Ο Έλληνας άσος δέχθηκε τη στήριξη της διοίκησης, αφού αμέσως του έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Έτσι, στα μέσα Νοεμβρίου έπεσαν οι υπογραφές και ο αρχηγός της ΑΕΚ θα παραμείνει, αν δεν πουληθεί σε αυτό το διάστημα, στα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2022! Όσον αφορά τον Γιόχανσον τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι χολωμένοι με τη συμπεριφορά του μάνατζερ του και μετά την τελευταία πρόταση δεν έχει γίνει κίνηση για νέο συμβόλαιο. Ούτε μετά τον τραυματισμό του Σουηδού. Το γεγονός αποκάλυψε και ο ίδιος ο Γιόχανσον σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα "gp.se".

"Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα από τότε που τραυματίστηκα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση. Δεν ανησυχώ πάντως. Ό,τι και να έρθει στο μέλλον θα είμαι ευχαριστημένος. Εγώ έχω συγκεντρωθεί στο πως θα γίνω και πάλι καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK