Ο Κριστιάνο "Χρυσή Μπάλα", ο Αλμέιδα πιτόγυρα!

Ο Ούγκο Αλμέιδα σχολίασε την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας" από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αμέσως κάτω από το προφίλ του έγινε χαμός. Από... σουβλάκια μέχρι και ότι θα είναι ο επόμενος νικητής του βραβείου του "France Football", έγραψαν (φωτογραφίες)!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
almeida EUROKINISSI SPORTS

Τι το ήθελε ο Αλμέιδα να ποστάρει περήφανος για τον φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο που κέρδισε την τέταρτη "Χρυσή Μπάλα", αμέσως βρήκε τον... μπελά του από οπαδούς της ΑΕΚ που τον ακολουθούν στο facebook.

Το τρολάρισμα του Πορτογάλου επιθετικού ξεκίνησε με μία φωτογραφία κάτω από το ποστάρισμα του που έδειχνε δυο σουβλάκια πίτα-γύρο τιγκαρισμένα στγις πατάτες και το τζατζίκι. Στη συνέχεια ακολούθησε μία σειρά από σχόλια, με το κορυφαίο να είναι: "αυτό είναι το πρωινό του".

Ανάμεσα στα διάφορα πικρόχολα σχόλια κιτρινόμαυρων ακόλουθων του Αλμέιδα ξεχωρίζει και το εξής που εμπλέκει και τον Όσκαρ Καρντόσο: "Ούγκο βάλε κανένα γκολ ρε μλκ, θα σε στείλουν αδιάβαστο από την ΠΑΕ κρίμα είναι. ΥΓ Μέχρι και ο Γκαρντόζος έβαλε σήμερα".

Υπάρχουν πάντως και φίλοι της ΑΕΚ που δηλώνουν τη...συμπάθεια τους στον Αλμέιδα. Με πιο χαρακτηριστικό, "Next winner, Hugo Almeida... vamos AEK, vamos HUGO!"

Ο Κριστιάνο "Χρυσή Μπάλα", ο Αλμέιδα πιτόγυρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK