Ο man of the club της ΑΕΚ, φοράει κοστούμι και βρίσκεται παντού!

Για να γιγαντωθείς σαν κλαμπ, δεν χρειάζεται μόνο να έχεις καλό προπονητή και παικταράδες. Χρειάζεται να είσαι "θωρακισμένος" σε όλους τους τομείς και η ΑΕΚ, νομικά, έχει βρει τον άνθρωπό της που ακούει στο όνομα Μηνάς Λυσάνδρου και δρα σε όλα τα μέτωπα από το πουθενά.

Ο man of the club της ΑΕΚ, φοράει κοστούμι και βρίσκεται παντού!
lisandrou EUROKINISSI

Ο Α' Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, γεννημένος μόλις το 1980 είναι ο άνθρωπος που... καθαρίζει για χάρη της Ένωσης σε νομικό επίπεδο και όχι μόνο.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, μπήκε στις καρδιές των "κιτρινόμαυρων" όταν κυκλοφόρησε η περίφημη ιστορία με τους μάνατζερ του Λέσκοτ, οι οποίοι εντός των γραφείων του "δικεφάλου" φέρεται να υποβάθμισαν το κλαμπ με χαρακτηρισμούς, και ο 38χρονος παράγοντας τους έστειλε για... τσάι, λέγοντας τους σύμφωνα με τον αστικό μύθο:

" Εάν θα δεν φύγετε σε 10 λεπτά, θα σας διώξω με τις κλωτσιές... "

Από εκεί και έπειτα, πάντως, ακολούθησαν κι άλλες επιτυχίες του Λυσάνδρου σε νομικό επίπεδο που βοήθησαν την ΠΑΕ να ξεμπερδέψει από δύσκολες καταστάσεις.

Χθες, όμως, αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα δημοσιογραφικά ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, όταν ένας νεαρός οπαδός πήγε να κάνει την... πατάτα της χρονιάς ανάβοντας καπνογόνο μετά το γκολ του Λάζαρου.

Πριν πάρουν χαμπάρι οι σεκιούριτι την προσπάθεια του νεαρού, ο Λυσάνδρου είδε... καπνό και αφηνίασε. Θα έλεγε κανείς πως δεν ήρθε, αλλά... εμφανίστηκε στο σημείο για να σώσει την κατάσταση.

Έτρεξε από τα μπουθ, δίπλα από τη θύρα των δημοσιογράφων, κινητοποιώντας σεκιούριτι και κόσμο για να αποφευχθεί το άναμμα του καπνογόνου που θα έκανε ζημιά στην υπότροπο ΑΕΚ!

Man of the club, λοιπόν, δεν χρειάζονται μόνο στον πάγκο και στα αποδυτήρια, αλλά σε όλους τους καίριους τομείς ενός οργανισμού, και η Ένωση δείχνει να έχει πετύχει διάνα με τον άκρως παρατηρητικό, Μηνά Λυσάνδρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK