Ο Μανωλάς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο (VIDEO)

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στάθηκαν στο πλευρό του παλιού τους συμπαίκτη, Τάσου Κωνσταντίνου σε ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει μέσω μιας σεμνής εκδήλωσης. Ο Στέλιος Μανωλάς έκλεψε την παράσταση τραγουδώντας τον ύμνο της "Ένωσης".

Ο Μανωλάς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο (VIDEO)

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ διοργάνωσαν το βράδυ της Τετάρτης μια μικρή εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να συνεισφέρουν στο μετρό που μπορούν, στον αγώνα ενός παλιού τους συμπαίκτη για τη ζωή.

Ο Κύπριος πρώην άσος της "Ένωσης" Τάσος Κωνσταντίνου ο οποίος φόρεσε τα "κιτρινόμαυρα" της ΑΕΚ στις χρυσές εποχές του Λουκά Μπάρλου και συμμετείχε στη μεγάλη πορεία στο κύπελλο UEFA τη σεζόν 1976-77, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Τάσος δεν κατέστη εφικτό να δώσει το παρών αλλά ο Στέλιος Σεραφείδης μετέφερε τους χαιρετισμούς του στους παρευρισκόμενους τους οποίους καλωσόρισε στο ξεκίνημα της βραδιάς.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Στέλιος Μανωλάς έκανε μια επίδειξη των φωνητικών του… δυνατοτήτων τραγουδώντας τον ύμνο της ΑΕΚ, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που ακολουθεί. Στο ίδιο βίντεο διακρίνονται Ηλίας Ατματσίδης, Άκης Ζήκος, και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης οι οποίοι σιγοντάρουν από απόσταση… ασφαλείας!

Α.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK