Ο Μελισσανίδης έβαλε στην θέση του τον Βράνιες

Κόντρα στη σκληρή γραμμή, που διέρρεε η πλευρά του agent Γιάγκιανετς, πως θα κρατήσουν απέναντι στην ΑΕΚ, ο 29χρονος στόπερ τελικά όχι μόνο... βρέθηκε αλλά εμφανίστηκε κιόλας ενώπιον του Μελισσανίδη, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως δεν πωλείται και οτι τον περιμένουν αύριο στα Σπάτα.

Ο Μελισσανίδης έβαλε στην θέση του τον Βράνιες
melissanidis vranies

Το σίριαλ "Βράνιες" συνεχίστηκε και το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) με νέο, ανατρεπτικό αυτή την φορά, επεισόδιο. Ο Βόσνιος αμυντικός μετά την απουσία του από τη σημερινή προπόνηση και ενώ κάποιοι είχαν σκεφθεί να ενεργοποιήσουν ακόμη και την... Αγγελική Νικολούλη για τον εντοπίσουν, έδωσε... σημεία ζωής. Και μάλιστα μπροστά στον ισχυρό άνδρα της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη, που σύμφωνα με όσα διέρρευσαν φρόντισε να τον... βάλει στην θέση του.

Μπορεί ο μάνατζερ του Μίραλεμ Γιάγκιανετς να... διέρρεε διάφορα από το πρωί, σκληραίνοντας στα λόγια την στάση τους απέναντι στην ΑΕΚ - του στυλ πως ο Ογκι δεν γυρνάει στην Ελλάδα, δεν φοβάται και θα... τραβήξει τον δρόμο του αδιαφορώντας για τις όποιες κυρώσεις - αλλά όταν... ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης στέλνοντας, προφανώς, τα δικά του μηνύματα στην πλευρά του "κιτρινόμαυρου" στόπερ, τότε ο Βράνιες όχι μόνο... έδωσε σημεία ζωής αλλά παρουσιάστηκε και ενώπιόν του, στο Γραφείο του...

Ο 29χρονος αμυντικός, λοιπόν, συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης Νίκου Λυμπερόπουλου, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν το θέμα που άνοιξε με υπαιτιότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Με αυτά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και της ομάδας ξέκοψε στον 28χρονο άσο το ενδεχόμενο πώλησης του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ακόμα κι αν έρθει βελτιωμένη πρόταση από την Άντερλεχτ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

"Έτσι όπως τα έκανες δεν σε δίνω ούτε με... δέκα εκατομμύρια ευρώ" φέρεται να ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μελισσανίδη στον Βράνιες, όταν ο τελευταίος θέλησε να μάθει ποιο ποσό θα ικανοποιούσε την ΑΕΚ για να τον δώσει στην Αντερλεχτ. Για τον Μελισσανίδη είναι πλέον θέμα... αρχής και όχι τιμής και του ζήτησε να...τιμήσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει, χωρίς να του αφήνει άλλα περιθώρια !!

Για να τον παραπέμψει στην συνέχεια για... περισσότερα στον "Λυμπέ", με τον οποίο συνέχισαν (οι δυο τους) την συζήτηση στα Γραφεία της ΠΑΕΑΕΚ. Πλέον ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ( αρχής γενομένης στην προπόνηση της Πέμπτης) και στη συνέχεια θα μένει να δούμε το ύψος και το είδος της τιμωρίας για το παράπτωμά του.

Θυμίζουμε πως στα μέσα Νοεμβρίου(13/11) ο Βράνιες απολογήθηκε στον προπονητή και τους συμπαίκτες του, για το θερμό επεισόδιο που είχε στα Σπάτα με τον Μανόλο Χιμένεθ κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Τσουκαρίτσικι.

Να αναφέρουμε ακόμη πως σύμφωνα με βραδινές δηλώσεις του μάνατζερ του Βράνιες σε άλλη ελληνική ιστοσελίδα, ο πελάτης του βρισκόταν στην Αθήνα, ήταν άρρωστος, δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του και για αυτό δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση ενώ μίλησε και την Τρίτη και την Τετάρτη με την ΑΕΚ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK