Ο Μπλάνκο θέλει, η ΑΕΚ;

Το πρωτάθλημα αρχίζει και η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επιστροφή στα σαλόνια της Super League 853 ημέρες μετά τον υποβιβασμό της. Το κιτρινόμαυρο ρόστερ παρουσιάζεται ενισχυμένο, υπάρχουν ωστόσο περιθώρια βελτίωσης, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Μπλάνκο θέλει, η ΑΕΚ;

Όσον αφορά στην επίθεση, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν διατυμπανίζουν ότι αναζητούν φορ, ωστόσο παρασκηνιακά φαίνεται ότι το ενδιαφέρον παραμένει ζεστό και δεν θα έλεγαν "όχι" σε κάποια καλή περίπτωση επιθετικού σε λογική -πάντα- τιμή.

Ο τελευταίος φορ της Ένωσης που διακρίθηκε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα, είναι ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βγάζει το ψωμί του στο Εκουαδόρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος Αργεντινός φορ δεν έχει ξεχάσει τα όσα έζησε στην ΑΕΚ και έχει φροντίσει να επικοινωνήσει (ιδιαίτερα θερμά είναι η αλήθεια) πως ενδιαφέρεται να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα. Στην Ένωση ωστόσο, αν και γνωρίζουν την επιθυμία του παίκτη, δεν εξετάζουν για την ώρα την περίπτωσή του.

Και αυτό μπορεί να έχει να κάνει τόσο με τη φιλοσοφία της νέας ΑΕΚ στην οποία ενδεχομένως δεν χωράει ο Μπλάνκο, όσο και με την πιθανότητα τα χρήματα που ζητάει ο Αργεντινός να είναι περισσότερα από αυτά που μπορούν να διαθέσουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η πλευρά του παίκτη πάντως ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της δύο προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους, ωστόσο δεν εξετάζονται καθώς ο 32χρονος φορ θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ.

T.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK