Ο Μπράουν στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν παρουσιάζεται ως ο νέος μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ.

Ο Μπράουν στο στόχαστρο της ΑΕΚ
Μπράουν ΚΑΟΔ ΑΕΚ

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με την ανοικτή υπόθεση του Ντι Τζέι Κούπερ και το ενδιαφέρον της Μονακό, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Τζέι Κόβαν Μπράουν, ενός γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα.

Τούτο τουλάχιστον προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες. Κι αν προκύπτουν απορίες, η απάντηση βρίσκεται στο μηνιαίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ντιόντε Κρίστμας με την ελληνική ομάδα.

Ο 26χρονος Αμερικανός πρόκειται να φύγει από την τουρκική Άνκαρα και επειδή ο Γιούρι Ζντοβτς, από την παρουσία του στην Γκαζιαντέπ, ξέρει τι μπορεί να προσφέρει, τον έχει ξεχωρίσει ως περίπτωση, αν στο φινάλε αποφασιστεί ν' αντικατασταθεί ο Κρίστμας, ο οποίος είχε 8 πόντους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με θητεία σε Ρέθυμνο και ΚΑΟΔ ο Μπράουν ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Στη δραμινή ομάδα έβγαλε έναν ολόκληρο χρόνο και σε 23 αγώνες της κανονικής περιόδου ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 17.3 πόντους. Συνολικά ήταν ο τρίτος του πρωταθλήματος πίσω από ΜακΚόλουμ (Πανιώνιος) και Έβανς (Τρίκαλα). Με την κρητική ομάδα είχε 9.3 πόντους σε 6 ματς.

Τ.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο θέμα με Κούπερ στην ΑΕΚ. Μένει ή φεύγει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK