Ο Ολλανδός με το "βαρύ" επώνυμο που προτάθηκε στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε τελειώσει από την ΑΕΚ ουσιαστικά τρεις ημέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις. Οι Πρωταθλητές, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Μαρίνο Ουζουνίδη μελέτησαν και κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό. Μία μάλιστα προερχόταν από την ολλανδική σχολή.

Ο Ολλανδός με το "βαρύ" επώνυμο που προτάθηκε στην ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελούσε την πρώτη επιλογή της ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα ανανέωνε τη μεταξύ τους συνεργασία...

Ωστόσο, η Ένωση γνωρίζοντας προ τριημέρου ότι ο Ισπανός έκανε "νερά" άρχισε ένα σύντομο "χτένισμα" στην ξένη αγορά για προπονητή, μήπως βρέθει κάποια "χρυσή" ευκαιρία. Ένας τεχνικός που προτάθηκε και η περίπτωσή του κυκλοφόρησε στα γραφεία στο Μαρούσι ήταν του Κούμαν!

Όχι του Ρόναλντ της εθνικής Ολλανδίας, αλλά αυτό του Έρβιν που έμεινε χωρίς δουλειά, φεύγοντας με τον μικρότερο αδερφό του από την Έβερτον (ήταν βοηθός του στο 'Γκούντισον Παρκ').

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το σύντομο... φλερτ ΑΕΚ-Κούμαν, οι απαιτήσεις του Ολλανδού δεν ξεπερνούσαν τις 350.000 ευρώ ετησίως! Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός της Βάαλβαϊκ φέρεται να είχε στα χέρια του μία εξαιρετική πρόταση από την Αραβία, αλλά ούτε εκεί κατάφερε να προχωρήσει καθώς υπήρξε κώλυμα του ιδιοκτήτη του κλαμπ που προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στη δομή της διοίκησης.

Στην ΑΕΚ, βέβαια ήθελαν Ουζουνίδη, οπότε ο Κούμαν ήταν σαν αυτό που λέμε... πέρασε και δεν ακούμπησε.

Ο 56χρονος τεχνικός, εκτός από την Έβερτον είχε δουλέψει πάλι ως βοηθός του αδερφού του στην Σαουθάμπτον, όπως επίσης και στις Ουτρέχτη, Φέγενορντ και την εθνική Ουγγαρίας για δύο χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK