Ο Σιμόες σκέφτεται να γίνει... Ζέκα!

Ο Αντρέ Σιμόες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας αλά... Κάρολος Ζέκα, όμως απέφυγε να μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ! "Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο οπότε το θέμα δεν επείγει", ήταν μία από τις ατάκες του.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
simoes EUROKINISSI

Το καλοκαίρι ο Αντρέ Σιμόες θα συμπληρώσει τρία χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Είχε ήδη συμφωνήσει με την Ένωση από τον Γενάρη του 2015 και φόρεσε τα κιτρινόμαυρα λίγους μήνες αργότερα.

Το 2016 ο Πορτογάλος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019, με ρήτρα 7.500.000€, όμως ο χρόνος... πιέζει και ο 28χρονος άσος ήδη έχει αρχίσει να προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων ανά την Ευρώπη.

Την Παρασκευή, ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, ρωτήθηκε από την NOVA για το αν έχει σκοπό να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ένωση. Η απάντηση του δεν ήταν... ξεκάθαρη:

"Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο οπότε το θέμα δεν επείγει. Αυτό που επείγει είναι το παιχνίδι της Κυριακής, να κερδίσουμε και τα επόμενα ματς πρωταθλήματος αλλά και ο τελικός Κυπέλλου. Συγκεντρωνόμστε στους επόμενους αγώνες για να κατακτήσουμε τους στόχους μας".,

Στη συνέχεια βέβαια τα... μάζεψε λίγο:

"Τα έργα προχωρούν πολύ γρήγορα, θα είναι ένα όνειρο να παίξω στο νέο γήπεδο ακόμα και ως αρχηγός. Όπως έχω πει όμως, αρχηγός της ομάδας είναι ο Πέτρος Μάνταλος και ελπίζουμε ότι αυτός θα είναι αρχηγός όταν θα μπούμε στο νέο γήπεδο".

Πάντως ο Σιμόες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει νέος... Ζέκα και να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας:

"Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται κάποια στιγμή να έχουν κλήση από την Εθνική τους και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ. Από την άλλη είμαι τρία χρόνια εδώ, σέβομαι τον κόσμο και την Ελλάδα και είναι μία πιθανότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK