Ο Βράνιες ζει το δικό του "μαφιόζικο" στόρι στην ΑΕΚ!

Ο Ογκνιέν Βράνιες έχει παρομοιάσει την παρουσία του στην ΑΕΚ με γνωστή... μαφιόζικη σειρά στη γειτονική Ιταλία. Πώς ο Βόσνιος ωσάν νέος Φράνσις Κόπολα μέσα σ' ένα μήνα έφτασε από τον Σαλβατόρε Ρίνα στον "Capo di tutti capi" της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βράνιες EUROKINISSI

Μεγάλος φαν των... μαφιόζικων ταινιών είναι ο Ογκνιέν Βράνιες που για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα "χτυπάει" στα social media με ιταλογκαγκστερικό στάτους. Η πρώτη φορά ήταν στις 20 Νοεμβρίου όταν ο Βόσνιος "ανέβασε" μία φωτογραφία του δίπλα στα ΜΑΤ, γράφοντας το όνομα Σαλβατόρε Ρίνα.

Ξέρετε ποιος είναι ο Ρίνα; Πρόκειται για τον Ιταλό μαφιόζο, που ήταν γνωστός και ως ο " Τούτο ο κοντός " ο οποίος απεβίωσε στις 17 Νοεμβρίου του 2017 (σ.σ. μερικές ημέρες πριν τη σχετική δημοσίευση του Βράνιες). Ο συγκεκριμένος είχε γεννηθεί στο Κορλεόνε της Σικελίας και ηγήθηκε της μαφίας με άγριο τρόπο τη δεκαετία του '90.

Το δεύτερο... μαφιόζικο χτύπημα του Βράνιες ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο στόπερ της ΑΕΚ είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του "Τίγρη" και ο 28χρονος στόπερ, θέλοντας να δείξει τον σεβασμό του στο αφεντικό της Ένωσης "ανέβασε" μία φωτογραφία που έβγαλαν από το χθεσινό δείπνο σε εστιατόρειο της Γλυφάδας, με της εξής φράση - λεζάντα: " Capo di tutti capi "...

H σλαγκ αυτή έκφραση χρησιμοποιείται από τις οικογένειες της σικελικής και αμερικάνικης μαφίας, όπως και από τα μίντια για να καταδείξουν τον: " λίντερ των λίντερ, τον αρχηγό των αρχηγών, το αφεντικό όλων των αφεντικών ".Μιλάμε στην ουσία για τίτλο που σπάνια αποδίδεται σε κάποιον ( όπως για παράδειγμα στον Δον Κάρλο Γκαμπίνο) για να μην προκληθεί και πρόβλημα μεταξύ των φατριών...

Για την ιστορία από πλευράς ιταλικής μαφίας ο συγκεκριμένος όρος θεωρείται ανυπόστατος και πλέον δεν χρησιμοποιείται. Το πρώτο post του Βράνιες συνδέεται με το δεύτερο, πάντως, αφού στην Ιταλία προβάλλεται η σειρά "Il Capo dei Capi" με αφορμή τη ζωή του σκληροπυρηνικού Σαλβατόρε Ρίνα που αναφέραμε παραπάνω και μνημόνευσε ο Βράνιες λίγες ημέρες μόλις μετά το θάνατό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK