Οργή για τις καθυστερήσεις στο θέμα του Σεμπά

Τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έβαλαν φωτιά στην κουβέντα, όχι για την πρόκριση αλλά ακόμα και για το πρωτάθλημα λόγω της διαφαινόμενης πιθανότητας να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι» με αφαίρεση βαθμών.

Οργή για τις καθυστερήσεις στο θέμα του Σεμπά

Η παραπάνω συζήτηση χωρίζεται σε δύο σκέλη. Το πρώτο έχει να κάνει με την τιμωρία του Σεμπά για την εκτός παιχνιδιού κίνησή του να βάλει τρικλοποδιά στον Αραούχο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ και το δεύτερο για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΕΚ

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Σεμπά, στην «κιτρινόμαυροι» ΠΑΕ είναι έξαλλοι με τους χειρισμούς του αθλητικού εισαγγελέα στον οποίον χρεώνουν την καθυστέρηση για την κλήση του παίκτη του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς της Καλογρέζας, λόγω του γεγονότος ότι η επόμενη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ είναι την ερχόμενη Πέμπτη. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι αν όλα λειτουργούσαν σωστά, τότε η περίπτωση του Σεμπά θα εκδικαζόταν την Πέμπτη (20/4), κάτι που δεν συνέβη.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΟΚ

Σε ότι αφορά τη νέα… μάχη που προέκυψε, αυτή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και έχει ως διακύβευμα την πιθανή απώλεια 6 βαθμών από τους «ερυθρόλευκους», με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προσπαθεί να επωφεληθεί της κατάστασης, αυτό είναι ένα θέμα που δεν αγγίζει σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ.

Σε ότι έχει να κάνει με τη θέση των ανθρώπων της «Ένωσης» που ήταν στο Καραϊσκάκη σχετικά με τα όσα έγιναν μετά το τέλος, εννοείται ότι δεν διαπίστωσαν ότι υπήρξε κάποια απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά η επέμβαση της Αστυνομίας έγινε γιατί δέχτηκαν επίθεση αξιωματούχοι του αγώνα. Αυτό ξεκαθάριζαν από την πρώτη στιγμή μετά το ματς, παρότι δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο εις βάρος κάποιου μέλους της «κιτρινόμαυρης» αποστολής.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την υπόθεση, ωστόσο δεν υπάρχει ούτε κάποια πληροφόρηση αλλά ούτε ένδειξη που να μαρτυρά κάποια κινητικότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εξάλλου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχει κάποιο έννομο συμφέρον από τη συγκεκριμένη ιστορία ώστε να είναι σε θέση να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση επί του θέματος. Για αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν ότι δεν υπάρχει λόγος να πουν κάτι που να αφορά τα παραπάνω, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ιστορία αυτή θα κριθεί από τις εκθέσεις των αξιωματούχων, όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Εάν πάντως κληθεί η ΑΕΚ από την πειθαρχική επιτροπή για να είναι παρούσα στη διαδικασία τότε θα εκπροσωπηθεί από τους Βασίλη Δημητριάδη και Μηνά Λυσσάνδρου. Ο Δημητριάδης αν χρειαστεί θα καταθέσει και ως μάρτυρας.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK