Όταν η ΑΕΚ "άγγιξε" τον Μασούντ

Ο Σοτζέι Μασούντ έχει ήδη δυο γκολ και μια ασίστ με τον Πανιώνιο. Πριν από δύο χρόνια ήταν ο διακαής πόθος της ΑΕΚ και του τότε τεχνικού της διευθυντή, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Όταν η ΑΕΚ "άγγιξε" τον Μασούντ
fountas masoud ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2014, η ΑΕΚ ανέβαινε από τη Γ' Εθνική στη Football League και ο τότε τεχνικός της διευθυντής, Μπράνο Μιλοβάνοβιτς, εξέταζε την προσφιλή του ισπανική αγορά για ενίσχυση.
Και ειδικά έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην πρώην τότε ομάδα - κατά σύμπτωση σε αυτή επέστρεψε μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ - Λας Πάλμας.

Ήταν ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στην Ένωση. Μάλιστα, ο Μιλοβάνοβιτς είχε κάνει ταξίδι στην Ισπανία για να τον πείσει να έρθει στην Ένωση. Πολλά τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ κάλυπτε πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιρανού "μαέστρου" ( πληροφορίες αναφέρουν για συμβόλαιο 300.000). Αλλά ο ίδιος παρά το επίμονο κι έντονο πρέσινγκ του Μιλοβάνοβιτς - ο οποίος τον περίμενε ένα μήνα μεσούσης της θερινής μεταγραφικής περιόδου - απάντησε αρνητικά.

Ο λόγος; Ότι περίμενε πρόταση από την Ισπανία και συγκεκριμένα από ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Αυτό του του έφεραν ως δεδομένο οι μάνατζέρ του. Ότι, δηλαδή, θα βρεθεί μια ομάδα της Primera.

Αλλά, καμία από αυτές τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση. Βρήκε τα χρήματα στο Κατάρ. Στην Αλ-Σανανία αρχικά και την Αλ-Γκαράφα έπειτα. Μέχρι να επανέλθει στην Ευρώπη και την Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Β.Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK