Ποιος παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να πάρει δυο πρωταθλήματα μέσα στην ίδια σεζόν!

Κι όμως, υπάρχει ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ και μπορεί να σηκώσει όχι ένα, αλλά δυο πρωταθλήματα! Η περίπτωση του θυμίζει εκείνη του Τάκη Φύσσα το 2003-2004 με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιος είναι.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ(Α) ΒΡΑΝΙΕΣ(Δ) ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
aek omadiki EUROKINISSI

Το φαινόμενο ένας ποδοσφαιριστής ή προπονητής να αποχωρεί από μία ομάδα στα μέσα της σεζόν δεν είναι καινούργιο. Έχει συμβεί πολλές φορές και φυσικά το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα.

Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα όσον αφορά τους τεχνικούς, είναι αυτά των Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μίτσελ με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Μονακό, και υποψήφιος αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, αποχώρησε στις 13 Ιανουαρίου του 2013, ενώ ο Ισπανός στις 19 Ιανουαρίου του 2015. Και οι δυο στα βιογραφικά τους έχει βάλει τα πρωταθλήματα των σεζόν 2012-2013 και 2014-2015!

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να πάρει δυο πρωταθλήματα μέσα στην ίδια σεζόν!
fussas panathinaikos protathlima ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν πάμε στους παίκτες, ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αποτελεί ο Τάκης Φύσσας τη σεζόν 2003-2004. Τον Δεκέμβριο του 2003 πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα και το καλοκαίρι, παρότι ακόμα παίκτης της πορτογαλικής ομάδας, ταξίδεψε στην Αθήνα για να πάρει το μετάλλιο του και να αποθεωθεί στην Λεωφόρο.

Γιατί τα λέμε όλα; Υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που έχει πολλές πιθανότητες στις 5 Μαΐου να σηκώσει κούπα τόσο με την Ένωση όσο και με σύλλογο της... Αυστραλίας! Φυσικά αναφερόμαστε στον Πάτο Ριντρίγκες ή αλλιώς Πατίτο.

Υπέγραψε στους Νιούκαστλ Τζετς στις 22 Δεκεμβρίου του 2017, έχοντας όμως αγωνιστεί σε τέσσερις επίσημες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ τη φετινή περίοδο. Δυο για το πρωτάθλημα, μία για το κύπελλο και μία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
patito aek rieka EUROKINISSI

Με λίγα λόγια... δικαιούται μετάλλιο! Οι Τζετς έχουν προκριθεί στους "4" της τελικής φάσης του πρωταθλήματος στην Αυστραλία και αντιμετωπίζουν σε διπλούς αγώνες την Μέλμπουρν Σίτι του... Μπρούνο Φορναρόλι.

Με λίγα λόγια βρίσκεται τρία ματς πριν από ένα ακόμα πιθανό πρωτάθλημα. Από τα περίεργα... όμορφα του ποδοσφαίρου.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK