Ρώτησε για Άγκερ η ΑΕΚ

Την περίπτωση του πρώην άσου της Λίβερπουλ και νυν της Μπρόντμπι, Ντάνιελ Άγκερ φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, σύμφωνα με σημερινό (15/04) δημοσίευμα.

Ρώτησε για Άγκερ η ΑΕΚ

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Απριλίου, αλλά ήδη οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής της "Ένωσης", Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο πραγματοποιούν ταξίδια στο εξωτερικό για να τσεκάρουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχος του "Δικεφάλου".

Όμως, πέρα από τα "λαβράκια", οι κιτρινόμαυροι φαίνεται πως ψάχνονται και για έτοιμες λύσεις με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Μπρόντμπι, όπως αποκαλύπτει σήμερα (15/04) η " Goal News".

Την εφετινή σεζόν ο 32χρονος άσος μετράει 17 συμμετοχές και ένα γκολ με τους Δανούς, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League. Ακόμη κι αν δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ είναι σίγουρο πως θα ψαχτούν για μία δυνατή λύση για το κέντρο της άμυνας, με ηγετικά χαρακτηριστικά και σημαντικές παραστάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK