Στην ΑΕΚ τον είχαν ξεχάσει, αυτός τώρα σκοράρει παντού

Όλες κι όλες πέντε συμμετοχές κατάγραψε στο βιογραφικό του με την Ένωση. Αντιθέτως με τη Μάλμε είναι βασικός και άκρως παραγωγικός ο Άρνορ Τρίστασον.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Άρνορ Τρίστασον EUROKINISSI

Τον θυμάσαι τον Άρνορ Τρίστασον; Τον Ισλανδό μεσοεπιθετικό που η ΑΕΚ απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Ραπίντ Βιέννης με τη μορφή δανεισμού και με την πρώτη ευκαιρία (χειμερινή περίοδος μεταγραφών) τον έστειλε πίσω στην Αυστρία, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ τον είχε χρησιμοποιήσει σε μόλις πέντε ματς (τρία πρωταθλήματος, δύο κυπέλλου);

Ο εν λόγω παίζει πλέον στη Μάλμε. Με συμβόλαιο μάλιστα 3.5 ετών, όντας βασικός στα πλάνα του Ούβε Ρέσλερ. Τόσο άνετα αισθάνεται μάλιστα που επιστρέφοντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο (μπήκε αλλαγή σ' ένα παιχνίδι ομίλου), εμφανίστηκε απευθείας στην 11άδα της σουηδικής ομάδας, παίζοντας και σκοράροντας δις.

Πρώτα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σίριους (4-0).

Και κατόπιν στο ευρω-ματς της Τετάρτης με την Ντρίτα στη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου. Ο Τρίστασον ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 για τους πρωταθλητές Σουηδίας και βοήθησε σ' ένα άνετο διπλό (3-0) που έθεσε στέρεες βάσεις πρόκρισης στο β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Λέτε να τον αδίκησαν στην ΑΕΚ και να τον χρειάζονταν τώρα που αναζητείται, αλλά δεν βρίσκεται, εξτρέμ στην αγορά, τη στιγμή μάλιστα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει πλάνα Ευρώπης;

News 24/7

24MEDIA NETWORK