Στο βάθος Αγγέλου μετά τον Μανωλόπουλο

Και μετά τον Μανωλόπουλο ποιος; Η λίστα με τα ονόματα που ακούγονται είναι μεγάλη και ενδιαφέρουσα αλλά ένας φαίνεται –και το… εκμυστηρεύτηκε κατά πως φαίνεται σε δικούς του ανθρώπους- έχει ήδη κερδίσει την κούρσα της διαδοχής. Ο Βαγγέλης Αγγέλου!

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Μανωλόπουλος λοιπόν, ένα μήνα μετά από την τελευταία φορά που βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός ομάδας, πριν, δηλαδή, νικήσει στις 5 Νοεμβρίου τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Τότε, αρχές Νοέμβρη δηλαδή, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά όσον αφορά στον διάδοχο αφού ο Ηλία Ζούρος βρισκόταν πολύ… μπροστά στη σχετική λίστα. Τώρα όμως πολλά έχουν αλλάξει. Ο Αγγέλου ο οποίος είχε διατελέσει και πριν ακριβώς δέκα χρόνια (σεζόν 2007-8) προπονητής της «βασίλισσας» ουσιαστικά στην πρώτη του απόπειρα ως πρώτος προπονητής (μετά από χρόνια θητείας ως βοηθός δίπλα στον Ντούντα Ίβκοβιτς) είναι χωρίς ομάδα από το τέλος της προηγούμενης σεζόν όταν βρισκόταν στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας.

Παλαιότερα πέρασε από Τρίκαλα, Άρη και Ανατολού Εφές ως πρώτος προπονητής και από το Μαρούσι, την Ντιναμό Μόσχας και τον Ολυμπιακό ως βοηθός.

Οι πληροφορίες λένε ότι στην ΑΕΚ θα πάει με τον σχεδόν μόνιμο συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια, συντοπίτη και για πολλά χρόνια στενό φίλο Θανάση Γιαπλέ ο οποίος χθες παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας Παναγίτσα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK