Σχέδιο αποκλειστικά για την ΑΕΚ

Την εφετινή σεζόν η ΑΕΚ επέλεξε μία... προκάτ φανέλα από την υπάρχουσα συλλογή της Nike, ωστόσο από την επόμενη σεζόν η εταιρεία αθλητικού υλικού θα λανσάρει αποκλειστικά για την "Ένωση" ένα νέο σχέδιο.

Σχέδιο αποκλειστικά για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη άρχισε η διάθεση της νέας φανέλας της ΑΕΚ από την αίθουσα "Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ και οι φίλοι της "Ένωσης" έχουν την ευκαιρία να την προμηθευτούν (τιμή: 59.90). Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συγκεκριμένη ριγέ φανέλα της Nike έχει γίνει ήδη χαμός, καθώς έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την πρώτη απόπειρα… διάθεσης της φανέλας στο περιθώριο του αγώνα με τον Πλατανιά από τις δύο μπουτίκ που λειτουργούν στην Καλογρέζα στους αγώνες, περίπου 250 κομμάτια έκαναν φτερά σε περίπου μία ώρα.

Σχεδιάζουν αποκλειστικά για την ΑΕΚ

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nike ήρθε στα μέσα της περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Αυτό είχε αποτέλεσμα να περιοριστεί ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι δύο πλευρές για τη σχεδίαση των εμφανίσεων της "Ένωσης". Έτσι, ΑΕΚ και Nike επέλεξαν μία από τις στάνταρ εμφανίσεις της εταιρείας αθλητικού υλικού, προσθέτοντας στη συνέχεια το σήμα της "Ένωσης" και τα απαραίτητα τυπώματα (χορηγός, αριθμός, όνομα κλπ). Η συγκεκριμένη τακτική ακολουθήθηκε από την εταιρεία με πολλές ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται, όπως για παράδειγμα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από τη νέα σεζόν όμως, η Nike θα προσφέρει στην ΑΕΚ μία σειρά προϊόντων (και φυσικά εμφανίσεων) τα οποία θα σχεδιαστούν αποκλειστικά για τους "κιτρινόμαυρους". Η "Ένωση" ένα ιστορικό κλαμπ, μεγάλων… κυβικών και με πολύ κόσμο πίσω της, κάτι που η Nike θέλει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία της με τους "κιτρινόμαυρους".

Έτσι, από αυτή την εποχή, η εταιρεία αθλητικού υλικού που έχει αναλάβει τον ιματισμό της ΑΕΚ βρίσκεται στη διαδικασία του σχεδιασμού των "κιτρινόμαυρων" προϊόντων που θα λανσάρει από την ερχόμενη σεζόν η "Ένωση".

Σχέδιο αποκλειστικά για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ετοιμάζουν το e-shop

Στο εμπορικό κομμάτι της ΑΕΚ , δουλεύουν ήδη το πρότζεκτ του e-shop προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμο. Σε πρώτη φάση (εντός των επόμενων εβδομάδων) η ηλεκτρονική μπουτίκ της "Ένωσης" θα είναι στον αέρα του aekfc.gr και οι οπαδοί του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μία γκάμα προϊόντων μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή.

Βεβαίως, η πρώτη μορφή του e-shop δεν θα είναι και η… οριστική, αφού με την πάροδο του χρόνου, θα εμπλουτιστεί με νέα προϊόντα.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK