Tα γκάζια που... ξύπνησαν

Η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Ηρακλή δεν ήταν αυτή που θα περίμενε ο Κετσπάγια, ο οποίος έριξε τα… γκάζια του στην ανάπαυλα και έπαιξε το δικό του ρόλο για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Tα γκάζια που... ξύπνησαν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον Ηρακλή το Σάββατο στο ΟΑΚΑ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" έβγαλαν προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει ακόμα και με το κράτημα της μπάλας. Δεν ήταν oυσιαστικοί, δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί και αντί αυτού οι παίκτες του "γηραιού" είχαν κάποιες ευκαιρίες που προήλθαν με προσπάθειες έξω από την περιοχή του Ανέστη.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική και για να συμβεί αυτό συνέβησαν κάποια πράγματα. Το πιο βασικό εξ αυτών ήταν ότι ο Ούγκο Αλμέιδα κατάφερε να βρει δίχτυα και να γίνει αποτελεσματικός στην πρώτη φάση της "Ένωσης" στην επανάληψη, ωστόσο κάποιο ρόλο, προφανώς, θα έπαιξαν και τα γκάζια του Τιμούρ Κετσπάγια στην ανάπαυλα.

Ο Γεωργιανός είχε αρκετά παράπονα για το γεγονός ότι οι παίκτες του (από τη μέση και μπροστά με εξαίρεση τον Αλμέιδα) δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα στο κέντρο και να τροφοδοτήσουν στον Πορτογάλο φορ. Για το λόγο αυτό… γκάζωσε, ζήτησε πίεση ψηλά και συγκέντρωση, γιατί μέχρι εκείνη την ώρα το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Η -έντονη αλλά ποδοσφαιρική- κουβέντα στην ανάπαυλα (μαζί με ορισμένους ακόμα παράγοντες όπως η είσοδος πιο… μπουκαδόρων εξτρέμ) φαίνεται πως είχε τη σημασία της προκειμένου να ξυπνήσει η ΑΕΚ και να εμφανιστεί αλλαγμένη στο β’ μέρος στο οποίο επικράτησε με 4-0.

Ακ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK