Tελειώνει με Μπουονανότε-Φαγιέ

Θέμα χρόνου είναι να μείνουν ελεύθεροι από την ΑΕΚ οι Ντιέγκο Μπουονανότε και Αμπλαγιέ Φαγιέ. Πολύ κοντά στη χρυσή τομή με τον Αργεντίνο για να τελειώσει η υπόθεση και να φύγει για τη Χιλή.

Tελειώνει με Μπουονανότε-Φαγιέ

Θέμα χρόνου είναι η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και σε επίσημο επίπεδο. Ο Αργεντίνος που δεν υπολογίζεται ενημερώθηκε για την παραπάνω εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο κάποιες διαφορές στο οικονομικό καθυστέρησαν την όλη ιστορία. Τελικά φαίνεται πως η χρυσή τομή έχει βρεθεί και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται πως η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει και τυπικά, με τον ίδιο να παίρνει το αεροπλάνο για τη Χιλή για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΓΙΕ

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα είναι από σήμερα και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος της ΑΕΚ έχει ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια και θα αποχωρήσει από την «Ένωση», ελευθερώνοντας, έτσι, και μία θέση ξένου στο ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου. Υπενθυμίζεται ότι αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην ανακοίνωση δύο ξένων (μη κοινοτικών) ποδοσφαιριστών μέχρι την Πέμπτη, αφού θέμα χρόνου είναι οι προσθήκες των Πατρίσιο Ροντρίγκεζ και Χισάμ Μπελκαρουί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK