Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ είδαν τη νέα φανέλα

Οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Ράφικ Τζεμπούρ, Χρήστος Αραβίδης και Αντρέ Σιμόες είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι απ' όλους τις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ, οι οποίες όμως θα αποκαλυφθούν στο κοινό στη φιλική αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στο προσεχές Σάββατο (08/08). Δείτε το promo-video.

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ είδαν τη νέα φανέλα

H διοίκηση της ΑΕΚ βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να βάλει στην "μπρίζα" τους φίλους της ομάδας ενόψει του φιλικού με τη Σεβίλλη το προσεχές Σάββατο (08/08) στο ΟΑΚΑ. Στο συγκεκριμένο ματς οι "κιτρινόμαυροι" πρόκειται να παρουσιάσουν την εμφάνιση της νέας σεζόν, όμως ήδη 4 ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" είδαν τη νέα φανέλα.

Η ΠΑΕ "ανέβασε" VIDEO στο οποίο εμφανίζονται οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Ράφικ Τζεμπούρ, Χρήστος Αραβίδης και Αντρέ Σιμόες να βλέπουν "κρυφά" τη νέα εμφάνιση, πριν βάλει τις φωνές ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τονίζει πως δεν είναι ακόμα η ώρα να... αποκαλυφθεί!

Το σχόλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook:

"Βάσιμες υποψίες στην ΠΑΕ ΑΕΚ ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν δει τη νέα φανέλα της NIKE που θα φορεθεί για πρώτη φορά το ερχόμενο Σάββατο και ότι υπάρχει κίνδυνος διαρροής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει υπάρξει και σχετικό βίντεο από τα αποδυτήρια στα Σπάτα, το οποίο έγινε προσωρινά προσπάθεια να αποσυρθεί..."

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK