Τέτοια ταλαιπωρία η ΑΕΚ ούτε με το... πούλμαν

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή της ΑΕΚ στο δρόμο για το Κιέλτσε. Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν 11 ώρες για να φτάσουν στο Κίελτσε!

Τέτοια ταλαιπωρία η ΑΕΚ ούτε με το... πούλμαν

Η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε στην ώρα της από την Αθήνα για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία μέσω Κωνσταντινούπολης με ανταπόκριση, αλλά από εκεί και πέρα ξεκίνησε μία... οδύσσεια για την αποστολή της Ένωσης μέχρι να φτάσει στο Κιέλτσε.

Έντεκα ώρες κράτησε το ταξίδι της ΑΕΚ μέχρι το Κιέλτσε της Πολωνίας, αφού όταν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στην Βαρσοβία και ξεκίνησε οδικώς για την πόλη που θα γίνει η προετοιμασία έπεσε σε μποτιλιάρισμα, εξαιτίας ενός ατυχήματος που έγινε σε προπορευόμενο όχημα και κατά συνέπεια το πούλμαν να μείνει ακινητοποιημένο για δύο ώρες.

Τελικά, η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο της μετά την ταλαιπωρία της διαδρομής και οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι να μπουν στα ζόρικα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η ΑΕΚ ξεκινούσε να πάει στο Κιέλτσε με το πούλμαν από την Αθήνα θα χρειαζόταν περίπου 22 ώρες να φτάσει στο προορισμό της. Ταλαιπωρία η μία, ταλαιπωρία και η άλλη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK