Τι... δεν συμβαίνει με ΑΕΚ και Γιακουμάκη

Μπορεί δημοσιεύματα του Τύπου να αναφέρουν πως η ΑΕΚ σκέφτεται να κλείσει τον Γιακουμάκη του Πλατανιά, η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική, αφού άλλος παίκτης από τους Κρητικούς έχει γυαλίσει σε πολλές ομάδες της Super League και όχι μόνο.

Τι... δεν συμβαίνει με ΑΕΚ και Γιακουμάκη
giakoumakis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είναι μυστικό πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βγει στις... αγορές με σκοπό να βρουν δυο ( ίσως τρεις) ποδοσφαιριστές. Έναν επιθετικό, έναν κεντρικό μέσο και υπό προϋποθέσεις έναν ακραίο μέσο για να καλύψουν τις τρύπες του καλοκαιριού.

Κάπως έτσι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Γιώργου Γιακουμάκη. Ο πρώτος τον Γενάρη θα πουληθεί από τον Πανιώνιο, λογικά, σε σύλλογο του εξωτερικού ( Ολλανδία, Ελβετία παίζουν δυνατά). Ο δεύτερος, ωστόσο, είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση που κρύβει μέσα της και λίγο... κίτρινο χρώμα.

ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τα μάτια της ΑΕΚ βρίσκονται εδώ και πολλούς μήνες στραμμένα στον 22άχρονο επιθετικό. Από την περσινή σεζόν για την ακρίβεια. Βέβαια, ο νεαρός άσος υπέστη σοβαρό τραυματισμό τον Δεκέμβριο του 2015 και έμεινε εκτός για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα να ατονίσει το ενδιαφέρον.

Στην ΑΕΚ εξέτασαν πιο ζεστά από ποτέ την περίπτωση του το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν ήταν 100% υγιής, δίχως αποτέλεσμα. Τότε ήταν που η διοίκηση του Πλατανιά του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2019, έτσι ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο το 2017. Εκτός από την ανανέωση μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης με λογικό ποσό που καλύπτει και τις δυο πλευρές.

ΑΛΛΟΣ ΑΡΕΣΕΙ

Ο Γιακουμάκης βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή που γράφουμε επίσημο ενδιαφέρον δεν έχει εκφραστεί. Ποιος είναι ο παίκτης που έχει γυαλίσει στους "μεγάλους"; Ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις, αποτελώντας τον πιο ποιοτικό παίκτη του Πλατανιά μαζί με τους Μπανανά (ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ), Κουλιμπαλί και Βάντερσον.

Στα 25 θεωρείται ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, θέση στην οποία ψάχνονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, λοιπόν, πιο πιθανό μοιάζει να αποχωρήσει ( υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό) ο Βόσνιος άσος, από τον Έλληνα στράικερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK