Το deal της ΑΕΚ για Μπακασέτα

Το Contra.gr αποκαλύπτει τη συμφωνία μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα.

Το deal της ΑΕΚ για Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Ύστερα από έναν... επεισοδιακό μήνα, κατά τον οποίο ο Έλληνας άσος είχε τεθεί στο περιθώριο απ' τον Πανιωνίο επειδή δεν είχε λάβει άδεια προκειμένου να συζητήσει με την Ένωση, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr οι διοικούντες την ΑΕΚ προσέφεραν 300.000 ευρώ στους "κυανέρυθρους" για τον 23χρονο επιθετικό, αλλά και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Από το μεσημέρι της Τρίτης η υπόθεση της μεταγραφής του είχε μπει στην τελική ευθεία. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για να διευθετηθούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε κι ο ποδοσφαιριστής.

Ο Μπακασέτας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, ενώ πρόκειται να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα πετάξει αύριο (29/06) για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Θυμίζουμε πως για τον νεαρό άσο είχε ενδιαφερθεί ζεστά κι ο Ολυμπιακός, αλλά η θέληση του ποδοσφαιριστή να υπογράψει στην ομάδα της καρδιάς του άλλαξε τα δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Μπακασέτας!
Έτσι αποδεσμεύεται ο Μπακασέτας

News 24/7

24MEDIA NETWORK