Το έριξαν στο ποδοβόλεϊ Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς

Η εικόνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παίζει χαμογελαστός ποδοβόλεϊ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μετά τα όσα προηγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης είναι άλλο ένα κομμάτι του παζλ των όσων οξύμωρων συμβαίνουν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Το έριξαν στο ποδοβόλεϊ Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς
Μιλοβάνοβιτς ΑΕΚ

H Τρίτη ήταν γεμάτη ένταση για λόγω της διάψευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του Σαμάκ. H Τετάρτη όμως ήταν ακόμα πιο… οξύμωρη, αφού ο εκνευρισμός έδωσε τη θέση του στα χαμόγελα.

Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο έπαιξαν ποδοβόλεϊ κάνοντας μεταξύ τους το σχετικό χαβαλέ, με την "Ένωση" να ρίχνει μία ακόμα… μπουνιά στον τοίχο της λογικής, καθώς στο θέμα του τεχνικού διευθυντή το αναμενόμενο ήταν να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Για την ώρα πάντως δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Ο Μιλοβάνοβιτς συνεχίζει στην ΑΕΚ με τους ανθρώπους με τους οποίους -όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις των δύο πλευρών- δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Και η ζωή συνεχίζεται -τουλάχιστον- μέχρι νεωτέρας.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν είναι και τόσο συμβατές με την κατάσταση εκνευρισμού που επικρατεί με τον -φαινομενικά- υπ' ατμόν τεχνικό διευθυντή.

Ακ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK