Το μήνυμα της ΑΕΚ στον εορτάζοντα Φερνάντο Σάντος

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξέχασε τα γενέθλια του πρώην προπονητή της και νυν πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία, Φερνάντο Σάντος. Δείτε το μήνυμα που του έστειλε.

Το μήνυμα της ΑΕΚ στον εορτάζοντα Φερνάντο Σάντος

Τα 63 του χρόνια κλείνει σήμερα (10/10) ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. Φυσικά η ΑΕΚ, στην οποία εργάστηκε με επιτυχία, δεν τον ξέχασε και του ευχήθηκε με ένα ξεχωριστό μήνυμα στο facebook.

"Γενέθλια έχει σήμερα ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία δεκαπενταετία. Ο Φερνάντο Σάντος κλείνει τα 63 του χρόνια και μαζί του γιορτάζουν όλοι όσοι τον γνώρισαν και δέθηκαν μαζί του στην παρουσία του στη χώρα μας. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που τον έφερε εδώ σε δύο διαφορετικές περιόδους (2001-02 και 2004-06) και πανηγύρισε μαζί του το Κύπελλο του 2002.

Εχοντας περάσει από σχεδόν όλους τους «μεγάλους» πάγκους σε Πορτογαλία (Πόρτο, Σπόρτινγκ, Μπενφίκα) και Ελλάδα (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) έφτασε στο απόγειο της προπονητικής του καριέρας με την Εθνική μας (προημιτελικά EURO 2012, φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014) και κυρίως με την Εθνική της χώρας του, οδηγώντας την στην κατάκτηση του EURO 2016. Δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ΑΕΚ και τον απέραντο σεβασμό του για την Ελλάδα και είναι ένας από τους πιο... δικούς μας ξένους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK