Το πιο εύκολο μεροκάματο όλων των εποχών

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο ποδοσφαιριστής που έβγαλε το δεύτερο πιο εύκολο μεροκάματο όλων των εποχών σε Νέα Φιλαδέφεια, Θρακομακεδόνες και Σπάτα.

Το πιο εύκολο μεροκάματο όλων των εποχών
ΙΝΤΙΜΕ

Αστειευόμενος θα μπορούσε κάποιος να πει πως η σημερινή μέρα είναι αρκετά σημαντική για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ λόγω των γενεθλίων του Πάμπλο Καντέρο. Μπορεί να ίσχυε κάτι τέτοιο, αν ο Καντέρο είχε παραμείνει …ρέκορντμαν δυσανάλογης προσφοράς-τιμής. Η διοίκηση Αδαμίδη, ωστόσο, κατάφερε να τερματίσει το κοντέρ με την απόκτηση του Γιόζεφ Αγκιριμπά (200.000 ευρώ, 0 συμμετοχές) καταρρίπτοντας το υπό κανονικές συνθήκες απλησίαστο ρεκόρ της εποχής των ξένων ιδιοκτητών της ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος μέσος που αποκτήθηκε από την «Ένωση» επειδή κάποιος μετέφερε στον Γιάννη Παθιακάκη πως σκάουτερ στην Αργεντινή μιλούσαν με καλά λόγια για την αξία του, μπαίνει σήμερα στο 38ο έτος της ζωής του.

Η δίλεπτη συμμετοχή του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα στις 7 Μαϊου του 2000 στη Νέα Φιλαδέλφεια τον κατατάσσει δεύτερο -μετά τον Αγκιριμπά- στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έβγαλαν το πιο εύκολο μεροκάματο -ίσως και κάτι παραπάνω από μεροκάματο- όλων των εποχών σε Θρακομακεδόνες και Σπάτα.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK