Το πολυεθνικό τιμ του Μοράις

Ένας Βραζιλιάνος, ένας Πορτογάλος, ένας Ισπανός και δυο Έλληνες. Δεν είναι η αρχή από κάποιο... ανέκδοτο, αλλά οι εθνικότητες των ικανών ανθρώπων που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ο Μοράις και θα τον περιβάλλουν στην ΑΕΚ.

Το πολυεθνικό τιμ του Μοράις
morais ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

O πρώτος βοηθός του Ζοζέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Μπαλτεμάρ Μπρίτo. Βραζιλιάνος στην καταγωγή, ο οποίος έχει θητεύσει στο πλευρό του Ζοζέ Μουρίνιο στο ξεκίνημά του στη Λεϊρία και τον ακολούθησε μέχρι το τέλος του πρώτου περάσματος του Special One από την Τσέλσι. Έχει υπάρξει και πρώτος προπονητής στην Πορτογαλία οδηγώντας την Μπελενένσες.

Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Ο Ζοάο Κούνια είναι ο Πορτογάλος νέος γυμναστής της ΑΕΚ. Έχει συνεργαστεί με τον Ζοζέ Μοράις στην Τουρκία, ενώ έχει δουλέψει και στην Τσάμπιονσιπ ως γυμναστής της Σέφιλντ Γουέντστεϊ. Εκτός από την παρουσία του σε ομάδες, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και στο Πανεπιστήμιο του Πόρτο.

Ο ΙΣΠΑΝΟΣ... ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Ο Χάιμε Γκραθία Χιλ, είναι ο Ισπανός αναλυτής αγώνων που έφερε μαζί του στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ ο Ζοζέ Μοράις. Μοράις και Χιλ έχουν συνυπάρξει στη Ρεάλ ως μέλη του επιτελείου του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ έχει συνεργαστεί -και αυτός- με τον νυν προπονητή της «Ένωσης» στην τουρκική Αντάλιασπορ.

ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΙΜ

Στο τεχνικό τιμ παραμένουν δύο μέλη των προηγούμενων τιμ. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Καμπόλη και τον έτερο γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βούλγαρη. Ο Καμπόλης εργάζεται στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ από το 2011 όταν και αντικατέστησε τον Σλόμποταν Σούιτσα. Ο Βούλγαρης ήταν επιλογή του Τραϊανού Δέλλα για την κάλυψη της θέσης του Αντώνη Κέζου που αποχώρησε από την «Ένωση» το καλοκαίρι του 2014. Είναι ποδοσφαιρικός γυμναστής με δίπλωμα UEFA PRO και θεωρείται αρκετά εξελίξιμος.

Α.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK