Η ευχή του Αϊντάρεβιτς για τον σπουδαίο Μάνταλο

Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς, χωρίς να γνωρίζει την σοβαρότητα του τραυματισμού, έστειλε συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram στον Πέτρο Μάνταλο που όλα δείχνουν πως υπέστη ρήξη χιαστού. Η ξεχωριστή ευχή του Ανδρέα Δημάτου και η ανακοίνωση του Πανιώνιου!

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
aidarevic EUROKINISSI SPORTS

Οι πρώτες εκτιμήσεις όσον αφορά τον τραυματισμό του Μάνταλου κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού, όμως οριστικά θα γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς το πρωί της Δευτέρα, όταν ο παίκτης θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις.

Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση, αφού έμεινε εκτός αποστολής, και αμέσως έσπευσε να εκφράσει τη στήριξη του στον άτυχο Έλληνα μέσο.

"Σημαντική νίκη, αλλά ελπίζω να μην έχει συμβεί τίποτα σε αυτόν τον σπουδαίο παίκτη", ήταν το μήνυμα του.

Ποστάρισμα έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανιώνιος που δεν στάθηκε μόνο στην απώλεια της Ένωσης, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας που δίνει αγώνες μπαράζ με την Κροατία:

"Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να καταλάβουν πόσο δυνατός είσαι, γιατί αυτά τα κρατάς για τον εαυτό σου. Πειστήρια δεν κατέθεσες ποτέ.

Ένας "ήρεμος αρχηγός" όπως ο ίδιος χαρακτήρισες τον εαυτό σου. Με σιδερένια ηρεμία και υπομονή, χωρίς λαϊκισμό, ο πραγματικός ηγέτης που επιβάλλεται με την προσωπικότητά του.

Για αυτό και είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψεις και πάλι ακόμα καλύτερος, πολύ πιο δυνατός", ανέφερε ο κ. Δημάτος, ενώ ο Πανιώνιος έγραψε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τις θερμότερες ευχές της, στον Πέτρο Μάνταλο, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, προκειμένου να μην χάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του".

Η ευχή του Αϊντάρεβιτς για τον σπουδαίο Μάνταλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK