Τριήμερη άδεια στον Πατίτο!

Ο Πατίτο Ροντρίγκες αναχώρησε για την Βραζιλία με σκοπό να παραστεί σε... δίκη που κρατά από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Σάντος ως συμπαίκτης του ανθρώπου-ρεκόρ, Νεϊμάρ Τζούνιορ ! Ποιο ματς χάνει ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός (VIDEO).

Τριήμερη άδεια στον Πατίτο!
patito

Μία απουσία ενός ποδοσφαιριστή που δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή του και είναι... φευγάτος, μπορεί να σηκώσει πολλά σενάρια. Αυτό με αφορμή την άδεια που εξασφάλισε ο Πατίτο από την ΑΕΚ, έτσι ώστε να μεταβεί στην Βραζιλία για ένα προσωπικό θέμα (ένα δικαστήριο).

Ο 27χρονος άσος θα λείψει την Δευτέρα και την Τρίτη (7/8 και 8/8) και αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας την Τετάρτη. Το κακό για τον Αργεντινό είναι πως θα χάσει το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ίσως ένα παιχνίδι που θα του έδινε την ευκαιρία να δείξει κάποια πράγματα και να ξαναμπει στο... rotation.

Τώρα όσοι αναρωτιούνται γιατί το δικαστήριο είναι στην Βραζιλία, να πούμε πως ο "Πάτο" είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Σάντος το 2012 και μάλιστα είναι... κολλητός με το πρόσωπο των ημερών, Νεϊμάρ Τζούνιορ.

Μάλιστα πριν λίγα χρόνια κυκλοφόρησε στα social media βίντεο με τον Πατίτο να κάνει μαθήματα... χορού στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ενώ τα είπαν και τον περασμένο Απρίλιο στην Ισπανία!

Τριήμερη άδεια στον Πατίτο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK