Βράνιες και Λιβάγια "χτύπησαν" τα νέα tattoos τους στο... φακό του Contra.gr

Ο κορυφαίος tattoo artist της Βοσνίας, Ιγκόρ Πέσιτς, βρίσκεται στην Ελλάδα και ζωγράφισε στα κορμιά των άσων της ΑΕΚ, Ογκνιέν Βράνιες και Μάρκο Λιβάγια. Το Contra.gr τον συνέλαβε την ώρα της δουλειάς πάνω στο κορμί του Κροάτη. Μας αποκάλυψε κι άλλον σταρ πελάτη του, όπως κι έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ίντερ. (PHOTOS).

Βράνιες και Λιβάγια "χτύπησαν" τα νέα tattoos τους στο... φακό του Contra.gr

Σε... Μπάνια Λούκα έχει μετατρέψει τα Νότια Προάστια της Αθήνας ο Ογκνιέν Βράνιες. Τις τελευταίες ημέρες φιλοξενεί στην πρωτεύουσα τον αδερφικό φίλο του και κορυφαίο tattoo artist της Βοσνίας, Ιγκόρ Πέσιτς.

Τα μελάνια δεν φτάνουν και οι βελόνες έχουν πάρει... φωτιά, με τον καλλιτέχνη να ζωγραφίζει τα μικρά του αριστουργήματα τόσο στο κορμί του σκληροτράχηλου στόπερ όσο και του νέου του πελάτη, Μάρκο Λιβάγια.

Οι δύο άσοι της ΑΕΚ είναι "εθισμένοι" στα tattoo και ο Πέσιτς είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος στη σωστή στιγμή για να τους δώσει αυτό που θέλουν.

Το Contra.gr εντόπισε τον διάσημο καλλιτέχνη από τη Βοσνία και έμαθε κάποια από τα μυστικά του. Από πότε "κουράρει" τον Βράνιες, ποια είναι τα αγαπημένα του tattoo στο σώμα του συμπατριώτη του και ποιο δικό του έργο στον 29χρονο στόπερ έγινε... εθνικό ζήτημα. Επίσης μάθαμε ποιον άλλο σταρ της Super League "ζωγραφίζει", αλλά και για τη νέα του δουλειά με τον Μάρκο Λιβάγια.

Μάθετε μάλιστα πως οι απαντήσεις του Πέσιτς γράφονταν όσο έκανε τα "δικά" του στην πλάτη του "Λα Μπόμπα" της Ένωσης.

Βράνιες και Λιβάγια "χτύπησαν" τα νέα tattoos τους στο... φακό του Contra.gr

" Δουλεύω στο κορμί του Όγκι από το 2009, κοντεύουμε δεκαετία" μας είπε αρχικά ο επικεφαλής του BL Tattoo & Piercing studio.

Για το αγαπημένο του tattoo στο σώμα του Βράνιες ο Ιγκόρ Πέσιτς αποκρίθηκε πως " δύο είναι τα αγαπημένα μου. Πρόκειται για τα δύο τελευταία που 'χτυπήσαμε' πριν από μερικές ημέρες...". Τα οποία εσείς μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πρόκειται από τη μία για ένα τριαντάφυλλο που τρυπάει ένα χέρι και από την άλλη μία γυναίκα που κλαίει (σ.σ. ντέρτια πρέπει να 'χει ο Βράνιες).

Βράνιες και Λιβάγια "χτύπησαν" τα νέα tattoos τους στο... φακό του Contra.gr

ΤΟ... ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Πέσιτς για το περιστατικό με το tattoo που είχε κάνει τον Ογκνιέν Βράνιες... ανεπιθύμητο στην Βοσνία. Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου απλά, καθώς τότε ο στόπερ της Ένωσης είχε έρθει σε δυσχερή, είχε γίνει κόκκινο πανί για τους φανατικούς.

" Πώς να το ξεχάσω; Το tattoo ήταν η Σέρβικη Δημοκρατία της Βοσνίας κι έκανε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να εκνευριστούν γιατί στη Βοσνία έχουμε εσωτερικό 'πρόβλημα' όταν τη λέμε έτσι. Όπως και να 'χει πάντως ο Όγκι δεν ήθελε να βλάψει κανέναν με αυτή τη ζωγραφιά..."

Ο ΝΕΟΣ... ΠΕΛΑΤΗΣ

Ο ερχομός του Πέσιτς στην Ελλάδα συνδυάστηκε και με νέα συνεργασία-φιλία, αυτή με τον Μάρκο Λιβάγια! Μάλιστα, όπως αντικρίζετε στη φωτογραφία η κουβέντα μας με τον καλλιτέχνη έγινε επί τω έργω:

" Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με τον Μάρκο Λιβάγια και έχουμε αρκετά πρότζεκτ στο μυαλό μας να κάνουμε όσο είμαι εδώ. Εύχομαι να συνεχίσουμε και στο μέλλον...".

Βράνιες και Λιβάγια "χτύπησαν" τα νέα tattoos τους στο... φακό του Contra.gr

Ο "ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΣ" ΣΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Πέρα από τους Λιβάγια και Βράνιες, ο Πέσιτς άραγε "χτυπάει" και σε άλλους ποδοσφαιριστές tattoos; Αυτό θα έλειπε. Ο ένας μάλιστα είναι εκ των κορυφαίων παικτών της Super League, ενώ ο άλλος που μας ανέφερε είναι παγκόσμιος σταρ με Champions League στην κατοχή του και όχι μόνο.

"Έχω πάρα πολλούς πελάτες και μερικοί εξ αυτών πέρα από τον Λιβάγια και τον Βράνιες, είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Στόγιαν Βράνιες και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς!"

Όχι πολύ παράδοξο από τη στιγμή που η οικογένεια Βράνιες, ο Ογκνιέν και ειδικότερα ο αδερφός του Στόγιαν, είναι κολλητοί φίλοι με τον Πρίγιοβιτς. Όπως μάθαμε - μάθατε μοιράζονται και τον ίδιο tattoo artist...

Καλά τα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά που και που καλό είναι να ζούμε τους παίκτες και πέρα από το γήπεδο, τ' αποδυτήρια και τις μεταγραφές. Άλλωστε, ένα καλό tattoo είναι "must", πλέον, και εντός των τεσσάρων γραμμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK