Χιμένεθ: "Είχα πρόταση να φύγω τον Δεκέμβριο"!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε... αποκαλύψεις στην ισπανική "AS" μιλώντας για το μέλλον του, τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, τον Έρικ Μοράν και φυσικά για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
jimenes EUROKINISSI

Μπορεί η ΑΕΚ να κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και να βρίσκεται στον τελικό κυπέλλου, όμως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Πέραν του θέματος με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, εκείνο που "καίει" περισσότερο είναι του... αρχιτέκτονα της φετινής επιτυχίας, Μανόλο Χιμένεθ.

Το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, μετά την επιτυχία του με την ΑΕΚ, υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Αυτό που δεν γνωρίζαμε βέβαια και αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην "AS", είναι πως τον... προσέγγισαν τον Δεκέμβριο που μας πέρασε!

"Τον Δεκέμβριο είχα την ευκαιρία, αλλά είχα συμβόλαιο σε ισχύ και μπροστά το να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Χιμένεθ, ο οποίος στη συνέχεια έγινε πιο... συγκεκριμένος:

"Δεν ξεχνώ ότι αυτό έγινε χάρη στη δουλειά μου και την ΑΕΚ. Γι' αυτό ότι έχω κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν προϋποθέτει ότι θα το εκμεταλλευτώ για να διαπραγματευτώ με άλλες ομάδες. Όταν τελειώσει η σεζόν θα μιλήσουμε κι αν μείνω, που είναι το πιο πιθανό, καλώς. Εάν φύγω, θα έχουμε καλές σχέσεις".

Χιμένεθ: "Είχα πρόταση να φύγω τον Δεκέμβριο"!

Η κεντρική φωτογραφία από τη συνέντευξη του Χιμένεθ στην "AS".

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως η Σεβίλλη αποτελεί για τον ίδιο ξεχωριστό κεφάλαιο και πως αν δεχθεί πρόταση, τότε θα τη σκεφτεί πολύ σοβαρά:

"Εμένα με κερδίζεις με την καρδιά και η καρδιά μου ανήκει στη Σεβίλλη. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι εάν η Σεβίλλη χτυπήσει την πόρτα μου, είναι γιατί με χρειάζεται και θα την ανοίξω για να την ακούσω. Η ιδέα είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα. Είναι το σπίτι μου".

Τέλος για τον Μοράν τόνισε πως ήρθε αργά στην Ελλάδα και γι' αυτό δεν προσαρμόστηκε σωστά, ενώ για το περιστατικό στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη, τόνισε:

"Αυτό με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ήταν ένα γεγονός μεμονωμένο, αν και δεν είναι σύνηθες να το ζεις σε πρώτο πρόσωπο. Είναι κάτι που δεν χαρακτηρίζει το ποδόσφαιρο, ούτε την ελληνική κοινωνία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK