Χολτσχάουζερ μέχρι τα Χριστούγεννα αλλιώς... auf Wiedersehen

Το Contra.gr αποκαλύπτει το ραντεβού της πλευράς του Χολτσχάουζερ με την ΑΕΚ και τους... ψιθύρους της Αούστρια που αναφέρουν τις "θυσίες" που κάνει ο Αυστριακός για να δουλέψει από Γενάρη κιόλας με τον Χιμένεθ και την ομάδα του. Το τούρκικο ενδιαφέρον και το τελεσίγραφο.

Χολτσχάουζερ μέχρι τα Χριστούγεννα αλλιώς... auf Wiedersehen

Η ΑΕΚ δείχνει... μπερδεμένη όσον αφορά την περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ, καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ τον παρακολουθεί... διακριτικά σαν ο Αυστριακός να είναι μία ποδοσφαιρική "Πηνελόπη" που θα περιμένει αιώνια τους " κιτρινόμαυρους".

Το Contra.gr έψαξε και βρήκε μέσα από τις τάξεις της "εκνευρισμένης" με τον αρχηγό της Αούστρια ότι στη Βιέννη, ΑΕΚ και Χολτσχάουζερ (οι εκπρόσωποί του δηλαδή, όχι ο ίδιος) συναντήθηκαν και συζήτησαν την προοπτική της συνεργασίας τους. ΣΤΟΠ!

Από εκεί και έπειτα "κιτρινόμαυρη" σιγή ιχθύος...

Στην ομάδα του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή, κυκλοφορούν μάλιστα... ψίθυροι που αναφέρουν ότι ο παίκτης ήταν και συνεχίζει να είναι διατεθειμένος να κάνει γερή μείωση στις αποδοχές του (σ.σ. κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ ετησίως παίρνει στην Αούστρια σύμφωνα με τις πληροφορίες) μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει την ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις με τους Αυστριακούς. Ρίχνει δηλαδή το κασέ του ώστε η Ένωση να είσαι σε θέση για το κάτι παραπάνω όσον αφορά το deal με την πρώην αντίπαλό της στο Europa League.

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ... AUF WIEDERSEHEN

Τα τηλέφωνα στο γραφείο του τεχνικού διευθυντή της Αούστρια δεν σταματούν να χτυπούν από Τούρκους μνηστήρες του Χολτσχάουζερ. Όπως πληροφορούμαστε ο 24χρονος δέχεται πιέσεις από την ομάδα του και τους εκπροσώπους του να " τελειώνει" με την ΑΕΚ και να κοιτάξει το μέλλον του στο τούρκικο πρωτάθλημα με πιθανότερο προορισμό την Φενέρ.

Ο ίδιος επιμένει να λέει ότι θα περιμένει την Ένωση μέχρι τα Χριστούγεννα κι από εκεί και έπειτα θα κοιτάξει πώς να φύγει από τη Βιέννη και την Αούστρια, εκεί όπου δεν τον χωράει ο τόπος πλέον.

Βέβαια δεν εξαρτάται από τον Χολτσχάουζερ αν θα έρθει τελικά στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα αποφασίσει πόσο χρειάζεται κι αν χρειάζεται τον Αυστριακό που αν μη τι άλλο συμπεριφέρεται σαν να ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στον " δικέφαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK