Χυλόπιτα σε ομάδα πρώην ερυθρόλευκου ο Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας μετά την ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να τα πάρει... χοντρά από ομάδα στην οποία έπαιζε δανεικός ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό, όμως της έριξε... χυλόπιτα καθώς ψάχνει κάτι το διαφορετικό.

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
vargas EUROKINISSI SPORTS

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στην Super League για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Βενεζουελάνος επιθετικός έμεινε ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το όνομα του Βάργκας ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει αρκετά η περίπτωση του.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης στερείται... προτάσεων. Το αντίθετο μάλιστα. Πρόσφατα στα χέρια του ήρθε σούπερ προσφορά από την Αυστραλία και συγκεκριμένα τους Western Sydney Wanderers FC!

Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε δανεικός ο Νικολά Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό ( ψάχνει και αυτός ομάδα τώρα), όπως και ο Τέρι Άντονις ( επίσης στην... αναζήτηση) από τον ΠΑΟΚ!

Ο λόγος που την απέρριψε ο 30χρονος άσος έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες του, καθώς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και σε υψηλό επίπεδο, με τον Βέλγιο να αποτελεί για εκείνον πιθανός προορισμός.

Β.Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK