Ζητούν γήπεδο για την ΑΕΚ και στο "Velodrome"!

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν αδερφοποιηθεί με εκείνους της ΑΕΚ και την Κυριακή του Πάσχα έδειξαν την αλλελεγγύη τους για το θέμα του γηπέδου μέσω... πανό (PHOTO).

Marseille supporters wave flags during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille supporters wave flags during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome Stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Οι φίλοι της ΑΕΚ ονειρεύονται τη στιγμή που η αγαπημένη τους ομάδα θα διαγράψει με μία μολυβιά τα χρόνια της ποδοσφαιριής ξενιτιάς και θα επιστρέψει στη φυσική της έδρας μέσω της "Αγιάς Σοφιάς" που θα κατασκευαστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και στον αγώνα αυτό έχουν την αμέριστη υποστήριξη των υποστηρικτών της Μαρσέιγ.

Οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών εδώ και αρκετά χρόνια και την Κυριακή του Πάσχα αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για πολλοστη φορά, αφού στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Σεντ Ετιέν (4-0), φίλοι της Μαρσέιγ κρέμασαν στις εξέδρες του "Velodrome" που έγραφε "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Πανό κίτρινου χρώματος που είχε μαύρα γράμματα και το οποίο στην άκρη του αριστερά είχε το σήμα της Ένωσης: τον Δικέφαλο Αετό.

Ζητούν γήπεδο για την ΑΕΚ και στο "Velodrome"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK