Άλλες τρεις "Αγγλίδες" στα VIP της Λεωφόρου!

Ποιοι άλλοι σκάουτ βρετανικών ομάδων -πλην της Λιντς- θα πάρουν θέση στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαΐδης", ποιον έχουν ήδη στο μπλοκάκι τους και ποιους άλλους θέλουν να δουν, έχοντας παραδίπλα γερμανικές και οι ιταλικές παρουσίες. Παρασκήνιο με μεταγραφικό… άρωμα στο pregame του ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα… εκπροσωπηθεί μόνο απ’ τον σκάουτ της Λιντς το αγγλικό ποδόσφαιρο στα επίσημα του "Απόστολος Νικολαΐδης" στο κυριακάτικο (19/11) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Η ιστορική ομάδα της Αγγλίας, που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε σταθερή τροχιά… επιστροφής στο προσκήνιο του βρετανικού ποδοσφαίρου, ήταν η μοναδική που αιτήθηκε επισήμως πρόσκληση απ’ την "πράσινη" ΠΑΕ για να παρακολουθήσει άνθρωπός της το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, έχοντας στραμμένη την προσοχή της στον Ρόμπιν Λουντ, όπως σας αποκάλυψε το Contra.gr από το απόγευμα της Παρασκευής (17/11).

Στα VIP της Λεωφόρου ωστόσο, θα υπάρχει… κόσμος και κοσμάκης, σε "μυστικές" αποστολές, προκειμένου να περάσουν από το "μικροσκόπιό" τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, εν όψει Γενάρη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Contra.gr, θέση στα επίσημα της ιστορικής έδρας του "τριφυλλιού" θα πάρουν ακόμη μία ομάδα της Premier League κι άλλες δύο της Championship.

Ο λόγος για τις Γουότφορντ (Premier), Γουλβς και ΚΠΡ (Championship), οι οποίες θα στείλουν μέλη των τμημάτων σκάουτινγκ, για να δουν live το αθηναϊκό ντέρμπι, εστιάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις παικτών των δύο μονομάχων. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως οι αναζητήσεις τους εν όψει Γενάρη, εστιάζονται κυρίως σε περιπτώσεις επιθετικών και πως στο μπλοκάκι τους υπάρχει (και) το όνομα του Γκιγέρμο Μολίνς!

Για τον Σουηδο-ουρουγουανό επιθετικό του Παναθηναϊκού είχε μεταφερθεί προ ημερών ενδιαφέρον προς τον Έλληνα εκπρόσωπό του κι απ’ την τουρκική Οσμανλίσπορ, όμως ο ίδιος δεν δείχνει να "ψήνεται" ιδιαίτερα με την προοπτική της Τουρκίας, για οικογενειακούς λόγους και λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη γειτονική χώρα με τα πάμπολλα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Στην ατζέντα της Γουλβς πάντως, φέρεται να βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό το όνομα (και) του Ρόμπιν Λουντ, αφού ο Άγγλος ατζέντης του έχει ρίξει… δίκτυα σε αρκετά κλαμπ της βρετανικής αγοράς. Δεν αποκλείεται πάντως να προκύψουν κι άλλα… πρόσωπα, που ενδεχομένως να τραβήξουν την προσοχή των παραπάνω σκάουτ, αφού και απ’ την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχουν ονόματα τα οποία είναι τσεκαρισμένα από αρκετά κλαμπ.

Πλην των «Αγγλίδων» που θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι, η μία επισήμως και οι άλλες τρεις "μυστικά", στα VIP θα υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες από Γερμανία και Ιταλία, οι οποίες αναμένονται το πρωί της Κυριακής "ινκόγκνιτο" στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει προσκλήσεις από Έλληνες μάνατζερ.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK