Άλλος ο λόγος που δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μποκανί!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως δεν έκλεισε το deal με τον Ντιεμερσί Μποκανί επειδή κόπηκε στα ιατρικά, όμως ο παίκτης έδωσε εντελώς διαφορετική εκδοχή για το ναυάγιο σε συνέντευξή του!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.   (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

"Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε με την Ντινάμο Κιέβου. Ο μικροτραυματισμός μου δεν με εμπόδιζε να αγωνίζομαι", τόνισε χαρακτηριστικά ο 31χρονος Κονγκολέζος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βελγική εφημερίδα " Derniere Heure".

Άλλος ο λόγος που δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μποκανί!

Kαι συνέχισε αναφορικά με τον τραυματισμό του στο γόνατο που ουσιαστικά του στέρησε την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπέσνικ Χάσι που τον είχε προπονητή και στην Άντερλεχτ:

"Δεν βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να εγκαταλείψω. Για δύο χρόνια τα γόνατά μου άντεχαν στην Premier League. Πιστεύετε πως οι ιατρικές εξετάσεις που έκανα σε Νόριτς και Χαλ ήταν απλές;

Το αγγλικό πρωτάθλημα στηρίζεται περισσότερο στη δύναμη σε σύγκριση με το ελληνικό. Η εικόνα μου αμαυρώθηκε, αλλά μπορώ να παίξω ξανά στο υψηλότερο επίπεδο παρά αυτή την μικρή ενόχληση. Το γόνατό μου καθαρίστηκε, έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε".

Άλλος ο λόγος που δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μποκανί!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παράλληλα ο Κογκολέζος επιθετικός σχολίασε επικριτικά και την αντιμετώπιση που είχε από τα ελληνικά ΜΜΕ, λέγοντας: "Ο Τύπος στην Ελλάδα έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι τελείωσα από το ποδόσφαιρο. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετύχαινα και έκανα πολλές οικονομικές παραχωρήσεις για να παίξω με τον Χάσι, που με ήθελε πραγματικά.

Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ήθελα να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αεροδρόμιο και στην πόλη, ένιωσα ότι και οι οπαδοί με ήθελαν πολύ.

Η σύζυγός μου ήταν λυπημένη, όλη η οικογένειά μου στο Κονγκό πανικοβλήθηκε, όλο το Κονγκό σοκαρίστηκε και νόμιζαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει, έπρεπε να τους καθησυχάσω όλους".

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.   (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σε ερώτηση για τους συχνούς τραυματισμούς του κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, απάντησε ως εξής: "Ναι είναι η αλήθεια ότι συχνά ήμουν τραυματίας πρόσφατα. Είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός έξι εβδομάδες και όταν γύρισα από το Κόπα Άφρικα ζήτησα μια εβδομάδας ξεκούραση. Μπορώ φυσικά να πω ότι δεν είμαι σε τοπ επίπεδο σήμερα και θα ήθελα κάποιες εβδομάδες να επανέλθω αλλά δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος πανικός".

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αντβέρπ του Λάσλο Μπόλονι να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της, υπογράμμισε: "Μιλάω συχνά μαζί του και κάθε μέρα μιλάω με τον Ντονόφριο. Αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να επιστρέφει στο Βέλγιο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν γυρίσω η Άντερλεχτ θα έχει προτεραιότητα και με την Σταντάρ τα πράγματα θα είναι τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα. Όσο για τα άλλα κλαμπ, ποτέ μην λες ποτέ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ:

Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε μετά τη συνέντευξη του 31χρονου άσου από το Κονγκό, μέσω του ακόλουθου ποσταρίσματος στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

"Σχετικά με κάποιες δηλώσεις του Εμποκανί, να απλοποιήσουμε τα πράγματα: Σε τέτοιο επίπεδο Συλλόγων και παικτών όταν περνάς medical είναι ήδη τα πάντα συμφωνημένα μέχρι λεπτομέρειας! Οπότε ούτε όρους έξτρα βάλαμε ούτε τίποτα. Απλούστατα ο αθλητής κόπηκε στα ιατρικά".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK