Στην Κύπρο για Ανόρθωση ο Δέλλας

Στην Κύπρο προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την Ανόρθωση βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας.

Στην Κύπρο για Ανόρθωση ο Δέλλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ελληνική αγορά στρέφεται η Ανόρθωση για τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Πούτσε στον πάγκο. Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν και οι Κύπριοι αναζητούν άμεσα τον διάδοχό του που μπορεί να είναι ακόμη και ο Τραϊανός Δέλλας!

Άλλωστε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του Ατρομήτου ταξίδεψε στη Λάρνακα της Κύπρου προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ανόρθωσης το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Παράλληλα ο 40χρονος Έλληνας κόουτς παρακολούθησε από καφετέρια της Λάρνακας της αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕΛ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι στην Ανόρθωση εδώ και μέρες "γλυκοκοιτάζουν" και τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Ωστόσο ο Δέλλας φαίνεται πώς είναι αυτή τη στιγμή ένα βήμα πιο μπροστά. Έχει παίξει και μπάλα μια διετία (2008-10) στην Ανόρθωση και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου.

H Ανόρθωση προς το παρόν βρίσκεται στην 8η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος με 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες στις επτά πρώτες αγωνιστικές και στο -14 από την πρώτη ΑΕΚ Λάρνακας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK