Από τον Καρνέζη στον Πασχαλάκη και χρήμα στον ΠΑΟΚ

Ποια ιταλική ομάδα που ακούστηκε στο παρελθόν ότι θα γίνει το "σπίτι" του Ορέστη Καρνέζη φέρεται τώρα να έχει στραφεί στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ και οι προσδοκίες από τη γειτονική χώρα ότι θα τον πάρουν φθηνότερα.

Από τον Καρνέζη στον Πασχαλάκη και χρήμα στον ΠΑΟΚ

Ήταν γνωστό πως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται στο ραντάρ ιταλικών ομάδων και ουκ ολίγοι... κατάσκοποι τον έχουν παρακολουθήσει κατά καιρούς, όντας απεσταλμένοι από κλαμπ της γειτονικής χώρας.

Στην Ιταλία, πάντως, το πάνε ένα βήμα παραπάνω...

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα " areanapoli.it" αποκαλύπτει ότι ο 29χρονος πορτιέρε έχει τσεκαριστεί από τον τεχνικό διευθυντή της Νάπολι, Κριστιάνο Γκιουντόλι ο οποίος έχει δώσει το "ok" για να γίνει κρούση στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πασχαλάκης βάσει του νέου συμβολαίου που έχει υπογράψει με τους Κυπελλούχους δεσμεύεται με ρήτρα 5.000.000 ευρώ.

Στο ιταλικό ρεπορτάζ βέβαια υποστηρίζουν ότι η Νάπολι και μ' ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ μπορεί να τον κάνει δικό της.

Το περασμένο καλοκαίρι η ίδια ομάδα φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, αλλά αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ με τον έμπειρο γκολκίπερ να καταλήγει δανεικός στην Γουότφορντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK