Κάλεσμα ΑΠΟΕΛ σε Δώνη για να διαδεχτεί τον Κρίστιανσεν

Το ΑΠΟΕΛ αναζητάει τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο του μετά τη φυγή του Τόμας Κρίστιανσεν και για αυτό το λόγο χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Δώνη!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ

(MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ (MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Τόμας Κρίστιανσεν κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κύπρου με το ΑΠΟΕΛ αλλά η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στους "γαλαζιοκίτρινους" καθώς κρίθηκαν υψηλές οι οικονομικές απαιτήσεις του (έπαιρνε 140 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και ζήτησε τα διπλά για να ανανεώσει). Έτσι η ομάδα της Κύπρου με αυτά τα λεφτά προτίμησε να κοιτάξει για κάτι καλύτερο από τον Δανό και βγήκε στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Αρκετά είναι μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου, με τελευταίο αυτό του Γιώργου Δώνη. Με τον ΑΠΟΕΛ να επιβεβαιώνει μάλιστα πως μιλάει με τον Έλληνα τεχνικό (που έχει ξαναδουλέψει με απόλυτη επιτυχία στον σύλλογο).

Ο 47χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος από τις αρχές του χρόνου, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με την Αλ Σαρτζά αλλά αυτή τη στιγμή περιμένει πρόταση από την Σαουδική Αραβία, στην οποία έχει δώσει προτεραιότητα.

Αυτό πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να έρθουν πιο κοντά, από τη στιγμή που η προοπτική της συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ στο Champions League δεν αφήνει αδιάφορο τον άλλοτε τεχνικό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και ΑΕΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK