"Καψούρα" του Μονεμβασιώτη ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε με δόξα και τιμή στα μεγάλα σαλόνια της Super League και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, θέλει να πάρει στην Ριζούπολη δυο πρώην... αρχηγούς του Ολυμπιακού. Πρώτος και καλύτερος ο Τσόρι Ντομίνγκες!

"Καψούρα" του Μονεμβασιώτη ο Τσόρι Ντομίνγκες!
chori apollon olympiakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προγραμματισμός για την ομάδα του Απόλλωνα έχει ξεκινήσει ήδη. Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Χρήστου Αλμπάνης, Εμανουέλ Κονέ και την απόκτηση του Κώστα Μενδρινού, φαίνεται πως η ομάδα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" πάει για το μεγάλο... μπαμ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, γίνεται προσπάθεια να... ψηθεί το μεγάλο deal με τον Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί διαχρονικά... καψούρα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται τελικά να γίνει η μεγάλη κίνηση. Αυτός δεν είναι ο μοναδικός... αρχηγός του Ολυμπιακού που ενδιαφέρει την ομάδα του Απόλλωνα.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει πρόταση και στον Γιάννη Μανιάτη! Μάλιστα η πρόταση που έχει στα χέρια του ο έμπειρος άσος από την "ελαφρά ταξιαρχία" είναι αυτή η στιγμή η καλύτερη οικονομικά προσφορά από σύλλογο στην Ελλάδα.

Μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί το διπλό "μπαμ".

Γ.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK